Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stimate client,

Prin aceasta notificare va aducem la cunostinta ca in data de 22 ianuarie 2009 am detectat 3 tentative de autentificare a codului dumneavoastra de utilizator.

Pentru a evita suspendarea contului dumneavoastra Raiffeisen Online din motive de securitate si datorita gradului ridicat al fraudei on-line, va rugam sa va accesati contul aici completand datele.

Bine … si magnifica fraza a mailului urmeaza acum.

Multumim pentru colaborare si nu uitati ca Raiffeisen Online nu va va cere niciodata mai mult de 2 cifre de pe cardul dumneavoastra de debit.

Deci eu inca sunt pe jos de ras.

This web site at 83.104.249.236 has been reported as a web forgery and has been blocked based on your security preferences.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. andra

  Chestia cu frauda pe internet mi-e destul de familiara in ultimele zile…siteul meu a suferit o chestie identica, dupa ce au fost clonate pagini din site, accesat baza de date, trimise catre utilizatori mesaje pentru a participa la un concurs in care lise cereau date personale si un cod de la cartela de reincarcare prepay…cat de odiosi sunt astia…actiunea noastra a mers si pana la sectia de combatere a criminalitatii informationale si nu doar….voi ce parere aveti despre astefl de actiuni…?

  Reply
 2. adi

  ce spameaza aerosol asta,l-am mai vazut pe vreo 2 bloguri adaugandu-si parerea ca sexy-braileanca din doua cuvinte…

  Reply
 3. Babilonul imobiliar

  …pe astia nu-i “detecteaza” (asculta etc) nimeni?

  Sunt foarte multi carora le-au venit asemenea ineptii, de la fel de fel de escroci (ai mai dat acu’ ceva timp tot de Raiffeisen; am zis si acolo ca am primit similar…, ca si acum).
  De dorit ar fi sa nu “tina” la nimeni…

  Reply
 4. aerosoul

  adi, vrei sa scriu un articol in loc de comentariu?

  e vreo reglua care scrie ca.. un comentariu tre sa aiba x caractere?

  Ma uit peste 7 galeti de bloguri pe zi.. si in general imi mainifest scurt opinia despre articolele pe care le citesc..

  “Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse şi servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului şi de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat şi prin privarea de dreptul la opţiune.” wikipedia

  Reply
 5. adi

  uita-l ma pe micutz,imi zice si ce inseamna spam,mersi:D! credea ca eu nu stiu:)) pitic,scuze ca facem aici chat:D! n-o sa se mai repete:D!

  Reply
 6. cs

  Am primit si eu chiar mai multe exemplare dar se pare ca sit-ul de phishing este desfiintat deja.

  Oricum, la ceva bun nu s-ar gandi… numai la furat le sta gandul 🙁 Daca tot sunt asa inteligenti autorii, ar putea face ceva util din care sa si castige … legal. E pacat de o minte irosita; pana la urma tot la inchisoare ajung … sper 😉

  Reply
 7. Ice

  Cum pot sa scap de spamul de la Raifaisen??
  Yahoo spam guard nu este eficient impotriva mailurilor Raifaisen, chai daca am anuntat de vr-o 3-4 ori faptul k e spam.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.