home to blog Deci minim 2 giga

Deci minim 2 giga

Ma miram eu dece laptopurile business noi vin cu 2 giga de ram. Ma gandeam ca n-ar avea nevoie, dar m-am inselat. Si nu  ar fi cine stie ce aplicatii costisitoare. Un amarat de firefox doar.

Nu nu e versiunea 3, pentru ca nici aia nu se comporat deloc diferit fata de versiunea 2.16. Mai mult nici nu recunoaste toate extensiile si toate  parolele de pe firefox2.

Pentru ca unii vor comenta, nu e nici un proces in plus sau ceva de genul asta, e doar un browsing normal pe situri din internet. Insa e deschis de ceva timo. Si eu daca nnu vreau sa inchid firefox-ul?

16 thoughts on “Deci minim 2 giga

  1. Eu nu stiu cum ajunge la voi FF-ul la valorile alea astronomice, la mine cu peste 20 tab-uri deschise nu prea trece de 200 mb de RAM… ciudat. Si oricum am 4 GB de RAM, nu se pune problema. Dar cred ca e vorba si de alte procese si de puterea procesorului.

  2. Cu cat sta mai mult, cu atat creste.In schimb folosesc un plugin Cache status, si nu mai conteaza.Pur si simplu dau Clear All Cache si oricate taburi ai fi fost deschise sau indiferent de perioada de timp, mai sus de 130 nu indrazneste.ff3 rami…512. 😀

  3. Mestere, daca iti manca un giga Firefoxu’, ceva era varza rau la mijloc. Oricum am observat ca Firefox nu e foarte meserias la memory managing, se intinde ca porcu si halestte resurse nelimitat de parc-ar fi dezvoltat de Gill Bates.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: