home to blog Deci minim 2 giga

Deci minim 2 giga

Ma miram eu dece laptopurile business noi vin cu 2 giga de ram. Ma gandeam ca n-ar avea nevoie, dar m-am inselat. Si nu  ar fi cine stie ce aplicatii costisitoare. Un amarat de firefox doar.

Nu nu e versiunea 3, pentru ca nici aia nu se comporat deloc diferit fata de versiunea 2.16. Mai mult nici nu recunoaste toate extensiile si toate  parolele de pe firefox2.

Pentru ca unii vor comenta, nu e nici un proces in plus sau ceva de genul asta, e doar un browsing normal pe situri din internet. Insa e deschis de ceva timo. Si eu daca nnu vreau sa inchid firefox-ul?

16 thoughts on “Deci minim 2 giga

 1. memoria e folosita de siteurile deschise in firefox , nu deprogram

  daca paginile au flashuri neoptimizate sau javascripturi care iti scaneaza prin tot ce ai deschis ca sa gaseasca adrese pentru spamuit(cam exagerez, si aplicatii absolut inofensive papa multa mem)….

  cred ca regulile anti mancat memorie in FF

  1. adblocker
  2. fara multe sites cu refreshuri la minut
  3. fara pagini cu scroll de 100 de ecrane si tot atatea embeded video/mp3

 2. Şi mie Firefox 2 îmi consuma extrem de mult, pe Vista fiind, dar Firefox 3 consumă mult mai puţină memorie. Adică, vreo 380 de mega în condițiile în care am, țineți-vă bine, 60 de taburi deschise şi fac un upload mare. În orice caz, am aproape 50% din memorie liberă, iar înainte sub 40%, din cei 1700Mb. So, Firefox 3 merită. Părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.