home to blog Deci :D)

Deci :D)

Cei care vorbesc cu mine stiu ca eu tot timpul pe messenger sau pe mail sunt :D) 😛 🙂 si asa mai departe.
Bine eu n-am vrut sa-mi instalez pe blog pluginul ala care transforma toate semnele astea in pozutze pentru ca sa nu incarc  apache-ul, dar am instalat asta pentru Anca.

Totodata, toata lumea imi zice mie ca am dinti albastri, sau ca tot timpul rad. Sa o luam pe rand :D) asta inseamna ca zambesc, iar :))  abia asta inseamna ca rad. Si abuzez de ele ca sunt usor de tastat si ies repede din combinatia de degetul inelar tinut pe shift-ul din dreapta si cu aratatorul in doua puncte si paranteza. 🙂

Iote iar l-am pus. Eh … daca noi pe net le stim rostul si stim ce sa facem cu emoticoanele astea, mai ales ca au implinit anul trecut un sfert de veac … iata-i si pe altii ce cred despre emoticoane 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Deci :D)

  1. Mie sincer nu mi se pare potrivit sa scriu cu astfel de caractere pe blog,sau sa transmit anumite stari(fericire,tristete,etc) prin aceste caractere,dar acum fiecare cu parerea lui.

  2. Eu iau de la vama cate un kg de emoticoane saptamanal, ca-l distribui pe tot in cateva zile (is dealer de emoticoane, ce stiti voi). Vreti o monstra? Luati de-aici: 🙂

    @Inocentul: Uneori mai trebuie sa folosesti si emoticoane, ca sa poata cititorul sa faca diferenta intre glume si serios.

  3. E incredibil. Am intrat pe 4 bloguri astazi (inclusiv al tau) si ce crezi ca am vazut. Toti despre emoticoane. Unii ca da sa le folosim altii nu. Deci sa inteleg ca in blogosfera cand scoate unu o chestie, o preiau toti, fiecare spunandu-si parerea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: