home to blog Dear Anonymous

Dear Anonymous

Who are you? What do you trust? Any mail you receive and any person who sends you a message? Is that the truth? Or the truth is out there?

M-am uitat la materialul de mai sus si m-am mirat. Whoa! Chiar asa de vedete sa fim? Chiar asa sa ne miram de faptul ca stirile Realitatea au ajuns in atentia lor? Sau e un alt video facut cu un softulet de procesare a sunetului astfel incat sa creeze impresia ca e pe bune?

De altfel pe mine m-au amuzat de fiecare data comunicatele de presa de genul, noi, anonimii vom face si vom drege pentru ca asa e drept. Dar bineinteles ca e incorect si nelegal. Dar ei considera ca drept.

Astfel incat, au o problema, stiu cum sa ma gaseasca, ca doar sunt pe tot internetul.

Dragos Stanca vorbeste azi la Realitatea TV despre ACTA, de la ora 12. Live aici

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Dear Anonymous

  1. mi se pare o chestie normala sa fii contra ACTA, si mai ales, ca si tu blogger, nu vei mai avea voie sa iei o imagine de pe net s-o postezi pe blogu’ tau, pt ca n-ai drept de autor la imagine.. sau un video, sau ceva.. care nu e creata de tine. si nu-mi poti spune tu mie, ca.. faci parte din acea categorie de persoane ce nu foloseste torrente/ODC/si alte destea de file sharing.. chiar nu te-as crede.

  2. Sincer, eu sunt aproximativ de acord cu ce spun astia, chiar daca nici macar nu au curaj sa se prezinte la fata. La tine pe blog am citit stiri care in mare parte au fost reale, dar cu toate astea Realitatea TV mi se pare una dintre posturile cu cel mai mare bullshit/minut.

  3. Ai dreptate să te întrebi cine e Anonymous și dacă e o mișcare serioasă și dacă nu cumva imaginea lor este folosită de o grămadă de grupulețe care vor lucruri diferite.

    Dar, hm… și dacă ar fi doar o imagine în spatele căreia se ascund diferiți oameni și grupuri (care nu sunt coordonate între ele) poate așa se face mișcarea de guerrilla în secolul XXI – online, pe mai multe fronturi, anti-sistem, anonim. Vremuri noi, moduri noi de organizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.