home to blog De vorba cu un parinte

De vorba cu un parinte

Azi am stat de vorba cu un parinte, inevitabil, despre tragedia de la Giulesti.  Mi-a spus simplu, punandu-se in locul parintilor indoliati:

– Ba! Eu as astepta cuminte vreo doua saptamani pana se linistesc apele, timp in care as afla unde sunt, cine sunt asistentele alea, unde stau. Dupa care m-as duce peste ele si … jap, le-as lua glanda. Ce sa-mi faca? Ce pot sa-mi faca? Daca statul nu va scoate pe nimeni vinovat de aici si nimeni nu va fi pedepsit pentru ca mi-au omorat copilul, mie ce pot sa-mi faca?  Ma baga la puscarie, asa si? Mi-au luat copilul abia nascut, l-au omorat. N-au ce sa-mi faca!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

25 thoughts on “De vorba cu un parinte

 1. Boala romanilor, in loc sa caute solutii, ei cauta vinovati. Daca se gasesc vinovatii, toata lumea poa’ sa doarma linistita…

 2. voi va auziti ce spuneti?cati dintre voi v-ati baga intr-o cladire in flacari sa cautati oameni?va zic eu: niciunul. Voi ati scoate telefoanele sa filmati si atat. De dat cu papagalul toti suntem buni. Vreti revolutii, criticati dar cand e vorba de fapte…’duceti-va voi inainte, vin si eu pe urma’.
  QED

 3. Scenariu 1:
  Esti un tatic, tocmai ti-a nascut nevasta. Nu esti la spital in momentul in care salonul ia foc. Vezi peste cateva zile la televizor in filmarea de pe camerele de la spital ca nevasta ta statea pe hol in timp ce copilul ardea. Nu incerca sa sparga geamul, sa intre. Ce faci? Ce parere ai?
  Scenariu 2:
  Esti proaspata mamica. Tocmai ai nascut, esti imobilizata la pat. Copilul tau arde cateva camere mai departe. Il vezi pe sotul tau, tot in filmarea de pa camerele de la spital, cum statea si isi fringea miinile la 10 metri de copilul care ardea. Fara sa faca nimic. Ce faci? Ce parere ai?

 4. vocal agresiv pe toate posturile: Adrian Paunescu… cel care imparte casa/viata cu o nevasta ce a bagat in mormant 3 oameni acum cativa ani. Nevasta care a primit ceva “cu suspendare”…
  stiti ca in nici macar o limba din lume nu exista un cuvant care sa defineasca un parinte care isi pierde copilul?? (sotul fara pereche e vaduv/vaduva; copilul fara parinte e orfan/orfana… nici macar vocabularul nu accepta ideea ca un copil sa moara inaintea parintelui)
  Adrian Paunescu, taci!!!
  acu’ se face caz pe seama medicilor de la TgJiu care au “batut copilul de 2 ani pe spate” sa-i scoata bobul de fasole… dar cretinii de parinti care nu si-au supravegheat copilul??? ca nu le trebuie nici macar un act sa faca copii… fac in nestire pt ca f**t in nestire…
  iertare de limbaj, dar toti cretinii fac copii si cer alocatii/ajutoare sociale/casa/masa/bani…

 5. si astfel e foarte probabil sa omoare si oameni minunati care pe de o parte nu aveau in atributiuni sa fie la locul tragediei si care isi fac treaba bine si au constiinta. iar rudele acestora, orbite de ura, sa inceapa sa faca rau rudelor celor care a omorat. aste e lantul raului. nu asa se lupta cu raul.

  sa ne lamurim: suntem crestini sau suntem dupa vechiul testament si hotaram noi cine moare si cine traieste ?

 6. Total de acord cu Narcisa. Cei care au murit nu se puteau numi oameni, nu aveau personalitate, nu aveau nimic, decat poate ghinionul de a fi fost planificati sa se nasca in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.