Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aceste locatii puncte, bulbi, chestii cu albastru din jurul Bucurestiului.
Locuri speciale de jucat paintball, de ascuns, de descoperit fauna si flora ciudata si noua. Foste , functionale sau nu, adaposturi antiaeriene.

Google maps cu toate, aici

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. boyarul

  “Fosturi, functionale sau nu, adaposturi antiaeriene”
  Parca s-ar potrivi “foste” (daca am receptat bine)

  Reply
 2. Brotacu'

  Posturi ma, ce e asa greu de inteles. In fine, daca afla aia de la armata ce stie Google despre ei… sigur se vor criza, mai ales ca o parte din multele lor secrete “bine pazite” s-au dus pe apa sambetei.

  Reply
 3. Brotacu'

  Sigur ca nu-s “bine pazite”, dar cei din armata asa cred. Uite, am vrut sa fac o data o poza, iar langa mine era un domn de la SRI care mi-a atras atentia sa nu prind cladirea pe care o poza. De ce? l-am intrebat eu. Omul mi-a zis ca nu am voie si atat, iar eu i-am replicat ca poate sa se uite din satelit la cladirea pe care o pazeste, si se vede destul de clar. Si nu-i mai interzice nimeni sa ia poze cu “zona”… Aproape ca a sarit ca ars, cum? Din satelit? Si nu am scapat de el pana nu i-am explicat omului ce trebuie sa faca si, desigur, mi-a luat datele de pe cartea de identitate… Ca sa revin: daca cel de la SRI, aproape ca s-a pierdut cu firea cand a auzit ca se poate uita oricine la el din satelit, crezi ca anticii din armata sunt mai altfel (exceptand tinerii, sa zicem)?

  Reply
 4. depe

  LOCÁŢIE, locaţii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosinţă temporară. ♢ Taxă de locaţie = taxă care se plăteşte drept sancţiune în caz de depăşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părţi se obligă să procure şi să asigure celeilalte părţi folosinţa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaţiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

  Reply
 5. radu

  Piticule, lasa neologismele. Cuvantul este in dictionar si are sensurile alea. Ce-ar fi ca pentru fiecare agramat sa aducem cuvinte noi in limba? Invatati-o pe asta care este si apoi aduceti altele. M-am cam plictisit sa tot vad scuze puerile pentru niste GRESELI. Ei, prostie…

  Reply
 6. radu

  Degeaba. Si tie ti-am mai zis o data ca locatie cu sens de loc este o greseala si vad ca asta nu te impiedica sa-l folosesti in continuare. In presa sunt si oameni care cred ca “dupa” e sinonim cu “de pe”, care cred ca mai vine inainte de aprilie si etc. Presa nu e in niciun caz un model de corectitudine.

  Reply
 7. Avem legi » piticu.ro

  […] Centura verde a orasului exista, se vede din Google Earth, insa exista pe portiuni. Se vede bine aici, insa e degeaba, atat timp cat in rest sunt canale de aer fierbinte. Deci avem legi, insa ele nu se […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.