home to blog De verificat

De verificat

Sa-mi verifice cineva o informatie. Asta e din ciclul “i tought i saw a pussycat”.

Mircea Badea conduce un infinity alb? Exact ca asta din poza. B – xx – SNG

Daca nu, atunci sa-i traiasca aluia care semnalizeaza si trage de volan, abia apoi se uita in oglinda.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “De verificat

  1. conduce un infinite in nfs … el are o laguna … si un aer gretos … atat e un gunoi in haine de gala

  2. ce pula mea tot ..aveti ura pe mircea badea…….e prea inteligent….fata de multi altii….e prea scolit…papagalilor…salutari mircea si …succes in cariera ciao bogdan

  3. Mircea face parte din acei putini oameni care nu sunt romani am putea sa ii numin extraterestri sunt geniali si superiori raselor pamantene prin care se regasesc si manelisti cu “burtoaca si cefe” mircea succes in continuare

  4. mircea badea este o panarama de om care face toti oameni papagali…..dar daca stam noi sa ne uitam mai bine el este papagal… rade de toata lumea prost serviciu ai bai papagale vedeti ma de treaba ta….tei gasit de cine sa razi…am vazut cateva comentari de alu jegosu asta badea si rade nu gigi becali de dan bursuc de adrian minune de toata lumea rade asta bagameasi pula in familia lui ca daca lasi vede pe strada lasi scuipa si masi pisa pe el…bai vedeti de treaba ta ca o sa te omoare lumea sau cel putin o sa te trezesti batut nai de cat sa mai continui emisunea aia care nu are nici un haz nici emisunea si nici tu.si imi cer scuze dar ăermitemi smai bag pula in toata familia ta si in morti tei ceau!

  5. nu conteaza de masina gunoaielor…ca acel mesaj ascuns printre injuraturile acelor versuri ce le fredoneaza parazitii ..nu o sa intelegeti niciodata limba romana “cantata” cu gandirea!..intr`o mica paranteza (am facut aluzie la parazitii sa inteleaga toti acei rapperi sau hopperi..ce sunt ei…ca doar pretind ce sunt…in rest tot gunoaie raman)

  6. Voi chiar nu aveti ce face ? Va f**e grija de conduce Mircea Badea ? Si legat de bulangii care spun ca badea e un papagal, sa-si bage cuvantul in 3 litere, si anume, cot pentru ca bai bulangiilor, voi chiar nu observati ca asta arata realitatea mai cretinilor care sunteti niste idioti mediocri. Voua va convine cum traiti in tara asta ? Sunteti niste prosti, probabil ca ii urmariti emisiunile odata la cateva luni si va dati si voi cu parerea cand voi sunteti niste prosti, va curge scuipat din gura si mancati iaurt cu paine, dar cand iesiti afara va scoateti tel de 20 de milioane cu banii stransi la saltea si mancand cartofi prajiti cu oua. Nu va convine de el, nu va uitati. Si oricum, daca tot va f**e grija de conduce Badea, are o toyota avensis. A si spus de cateva ori ca isi cumpara masina, a condus’o odata, i-a placut si intr-un final si-a luat’o. Nu degeaba punea banner cu el intr-o toyota.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: