home to blog De unde mai furam? De la loterie

De unde mai furam? De la loterie

Am mai vazut-o pe Liliana Mincă intamplator. Nu ne cunoastem asa ca nu vreau sa comentez, cum arata si ce face. Intamplator sau nu, acum putin timp eram de fata cand s-a intalnit cu dl. Tariceanu. S-au pupat ca niste prieteni vechi care se cunosc de mult timp. Am zis, ok, merge, pentru ca asa e frumos.   Adica avand o functie e normal sa bei o bere cu Tariceanu, sa mananci un pranz cu Basescu la taverna  si asa mai departe.

Cum alegerile au trecut de mult, iar epurarea politica e in floare, ne trezim cum d-na Minca a fost eliberata din functia de la loteria nationala fara a i se aduce nici o acuzatie. Doar ca in urma ei un membru PD-L a venit sa tina fraiele loteriei  nationale.

Cum ar veni, – care e sursa de bani gratis pe care nu ii poate verifica nimeni?
– Loteria Nationala.
– Cine e acolo?
– Acum e unul de-al nostru.

Si stau sa ma gandesc, scalvii astia ai lui Basescu nu au ceva mai bun de facut? Astia n-au vile facute pana acum, sau au rate la Q7-urile alea cu care nu-si mai permit sa iasa in oras?

Sau hai sa lasam pe mana PD-L emotiile milioanelor de oameni care joaca la loto.

Sa estimam: se va castiga saptamana viitoare la loto si de alegeri, ca doar tre sa iasa Basescu nu?

context

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “De unde mai furam? De la loterie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.