home to blog De unde descarci de pe net si care este riscul

De unde descarci de pe net si care este riscul

Apropo de ce ziceam mai devreme de descarcatul de pe net.

Nu ei au descarcat filmul. Ei ti-l livreaza si noteaza cui si de ce il livreaza, urmand ca mai departe sa ii urmareasca pe acestia care iau filmul ilegal de pe net. E practicata in afara pe scara larga. Cum credeti ca sunt prinsi aia care pirateaza filme?

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “De unde descarci de pe net si care este riscul

  1. Eu nu aqs considera o ilegalitate sa descarci un film de pe net. Daca eu cumpăar un film pe dvd si il dau cuiva, ca eu l-am vazut deja, nu am voie ?
    Tot asa si pe net, dai mai departe, dai si la prienteni… . Share-ul unei pagini, imagini pe facebook e mai legal, de ce ? … legi proaste.

  2. Eu cred că site-urile care publică continut fară licenţă. Trackere ar trebui închise nu utilizatorul care le foloseşte, pană la urmă majoritatea nu îşi dau seama că greşesc în faţa legii cand descarcă conţinut ilegal.

  3. Si totusi, daca eu descarc filmu’ si sterg repede torrentu’, ca sa nu mai poata descarca si altii de la mine.. Ca spre exemplu, ei nu cred ca se uita la fiecare film ce marime are.. ca sa vada ca de la el am descarcat 1gb si de la altu’ 3gb.. adica per ansamblu, eu as putea sa descarc de la el 300mb, si de la altii restu’ si evident dupa am sters torrentu’.. cat despre ratie.. Exista programe pentru ratie. 🙂

  4. Downloadul nu este ilegal in romania doar uploadul. Trackerel de troente nu sunt ilegale nicaieri in lume , iar cele care sunt inchise sunt inchise abuziv. Trackerele nu distribuie continut “ilegal” ci uploaderii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.