home to blog De prin oras

De prin oras

Am fost ieri la Photowalk (operatiune de iesit cu fortza in oras in ideea de a face poze pentru posterioritate).

Teoretic trebuia sa ajung la festivalul de tunning auto si gagici, insa, dupa un telefon in care am aflat ca nu e nimic interesant inauntru am ramas in intersectia de la Piata Presei ca sa pozam accidentele rutiere provocate de astia care s-au impresionat in stil need for speed din parcarea de la Romexpo. Daca tot vorbim de parcarea de la Romexpo sa ne bucuram si de megaconstructiile din acea parcare, de unde nu se mai degaja praf pentru ca avem parte de bulbi verzi pusi pe gard.

Dupa care am ajuns in Herastrau unde … whoaaa, ditamai aglomeratia de oameni pe metru patrat, cozi infernale la orice toneta si vanzator de popcorn. Ne-am bucurat de internetul wireless de la Oprescu care nu functioneaza. Adica e bine mersi, te conectezi pe el, semnal full si daca nu te deconecteaza peste 30 de secunde nu iti deschide nici o pagina. Ramane sa vedem cat spam se fac cu wireless-urile astea.

Si ca sa fie treaba treaba am fost la pizza dupa . Sa nu uitam totusi de ce ne-am dus in Herastrau, sa vedem statuia lui Charless de Gaulle cu accesorii de pitzipoanca.

5 thoughts on “De prin oras

  1. Mie mi-a mers fara probleme, se incarcau si site-urile. 😛 Vezi ca totusi au restrictie pe unele site-uri.
    Din cate stiu proiectul a fost initiativa lui Videanu, Oprescu nu a facut decat sa o finalizeze si sa-si asume meritul. Nu ca m-ar interesa, atata timp cat beneficiez de Internet moca. 🙂

  2. Ei, hai vere, ca alea nu-s pitzipoance nici 10%. Cat despre statuie, bine ca in alte tari mai civilizate poate sa stea oricine pe statui cunoscute, obiective turistice, poate lumea sa se tolaneasca pe iarba in parc, numai la noi e interzis, ce sa spun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: