home to blog De prin liceu

De prin liceu

Azi dimineata ma gandeam sa scriu o intamplare din liceu…

Stii… in liceu erau doua tabere. Cei care contau si restul. Iar in categoria celor care contau intrau … sa le zicem rebelii, cei care stateau sa fumeze prin curte sau la wc, cei care nu stateau la ore si care mergeau in gasca. “Baietii astia destepti” aveau intotdeauna cate un fraier de care sa se ia, pe care sa-l injure, caruia sa-i puna piedica, pe care sa-l impinga.

Intr-o zi … baiatul ala mic a fost impins … a cazut pe scari … si-a spart capul si si-a rupt mana. “Baietii destepti” au devenit imediat cei mai buni prieteni ai lui. L-au ajutat, l-au bagat in seama, i-au cumparat suc, dulciuri. Asta pentru ca ala mic sa nu zica ca ei l-au impins, ca sa nu afle profii, sau mai rau ca sa nu afle parintii.

Dupa ce s-a facut bine … baietii destepti si-au revenit la vehcile obiceiuri.

Intr-o zi i-am spart 2 dinti unuia din baietii destepti. Azi am intalnit unul din ei pe strada. Lucreaza la JT Romania, vinde tigari, fumeaza si atat. Slab. Voi … faceti analogii 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “De prin liceu

  1. @ Bogdan: cu ceilalţi din situaţii similare, presupun. 😀
    @ Piticu: Ce s-a întâmplat cu “fraierul” care a căzut pe scări?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.