home de pe net de pe net

de pe net

Daca tot n-am messenger, uite cum pierd evenimente importante, stiri, massuri si alte chestii de online.

Ma oftic si cand apar articolele lui Jeg. Nu pentru ca nu mi-ar place, din contra, pentru ca-mi plac prea mult si pentru ca el reuseste sa faca ceea ce nu pot prea multi sa faca. A obtinut exact raspunsul pe care trebuia sa il obtina de la Basescu, s-a facut remarcat.

Acuma … cum sa zic eu… prevad faptul ca se va afilia unui ziar sau institutii media centrale si ca va face presa. Pe bani frumosi, pentru ca a scris bine si scrie bine. Insa … ca va scrie sub aceeasi comanda dupa care scriu toti.
Darius
, fa-ma sa ma insel 🙂

In alta ordine de idei premiile MTV Romania de diseara vor fi transmise la televizor in direct … de … Kanal D.  Asta mi aduce aminte de spotul asta publicitar pentru MTV. Mai ales … pe cati bani s-or fi vandut pentru seara asta numai … la Kanal D. O putem numi prostitutie de lux ?

10 thoughts on “de pe net

  1. dap… probabil se va afilia trustului lui Voiculescu si-o sa-l ia Victor Ciupacu sub aripa lui sa-l invete cum se face jurnalism profi. In maxim 3 ani o sa stea la masa cu Gadea si Cristoiu sa faca anal-ism politic

  2. Nu cre’că o să merg în presă. Nu e bine pentru spirit. 🙂

    Şi oriunde ai fi acolo, tot faci trebile mizere ale cuiva, oricât de bine eşti intenţionat. Deci mai bine lipsă.

    Freelancingu’-i fruncea. Şi nu o să fie doar de Băse…

    Sunt anti-orice. Stai liniştit. Mă poţi iubi pururi. 🙂

  3. Or sa fie si pe MTV, si pe Kanal D. Am scris si eu azi dim despre asta… jenibil, what can I say. De unde pana unde s-au gasit astia de la Kanal D sa difuzeze premiile MTV 😐 N-are nicio logica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: