home to blog De la morti sa luam tot

De la morti sa luam tot

Pentru ca, nu-i asa, traditia trebuie respectata cu orice pret, trebuie sa luam de la morti, dar si de la cei vii tot ce se poate.
Astfel daca doriti servicii de poamana, coliva, pomana de 40 de zile, de 3 zile si sunteti prea fitzoshi sa o preparati singuri acasa (dupa ce persoana iubita a murit, iar voi sunteti ocupati si cu manichiura sa aratati bine la inmormantare), exista coliva catering. Adica o firma care iti prepara coliva, ti-o aduce acasa, la biserica, la carciuma sau dracu mai stie pe unde.

Adica sa te tot bucuri ca ti-a murit.

Link primit de la Dragos, via Adi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “De la morti sa luam tot

  1. tocmai ce-am avut un necaz in familie si a trebuit sa ma duc la un magazin de servicii funerare – avea in geam un semn cu “va mai asteptam cu drag”

  2. imbecilule….fa tu coliva cand iti moare vreo persoana apropiata sa te mai vedem cat esti de in stare cand constientizezi ca asta faci pt un om care acum cateva zile era in viata ta. mare pilduitor mai esti mai dalai lama

  3. sa sti ca nu toti sint tristi cind mai moare cite unu’ din familie.cum zice: a murit unchiu din America si mi-a lasat……………..da drag face omu’ coliva.acuma nu te supara dar multi nici nu stiu sa o prepare si ce faci te rogi sa-ti moara toata familia sa inveti prepararea colivei?apelezi la o firma specializata.vrei sa o faci si sa o arunce omul?sau sa se roage cei de la masa sa mai moara unu ca faci coliva buna.asta nu-i umor este o timpenie.

  4. piticule cateodata esti prost…dar prost rau…pui probleme idioate fara sa te gadesti prea mult…lasand la o parte daca sti sau nu sa faci coliva daca tie maine iti mor parinti sau sotia te-ar mai preocupa facutul colivei sau cine o face sau cum o face? dar tu pui problema gen pro tv…”au aparut aceste firme pt ca oamenii vor sa arate bine si la inmormantare si nu au timp sa se duca la salon”…eu zic sa iti dai demisia de unde esti ca nu esti bine…deci cum spuneam…esti prost…chiar m-ai scarbit cu postul asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: