home to blog De la baietii prosti pentru curvele cu fiţe

De la baietii prosti pentru curvele cu fiţe

Eu cam asa as vedea in doua cuvinte videoclipul asta. Ca e facut cu dedicatie pentru aia care sunt disperati dupa vreo fusta sau prostiti de aceasta fusta sa le faca toate poftele. In schimb nici fusta aia nu e mai desteapta astfel incat sa se aleaga cu ceva dupa fraierii ei. Din contra, totul e efemer, iar mai tarziu cand se va fi terminat pizda si banii vor vedea ca viitorul nu e asa de stralucitor. Dar ma rog, in cluburi nu vezi asta. Ii vezi a doua zi la coada la credite.

 

Bonus: V-am zis eu ca limba romana se modifica? Sau asa e regula ca fetele cu fitze sa o vorbeasca stricat ca sa dea bine la baietii prosti?  Descoperita de fratele mic.

7 thoughts on “De la baietii prosti pentru curvele cu fiţe

  1. Aici ai dat-o-n bara. Iti recomand sa citesti versurile: “Scrie bine, uita cate-un “I” pe-alocuri / Da’ sa vezi cum e pe tocuri.”
    Te-ai prins?

  2. presupun ca cei care au bani sa intretina astfel de femei traiesc dupa modelul “traieste clipa” si nu se gandesc la viitor. Acuma, in functie de gradul de intelegere si intelepciune, fiecare pune pret pe ce vrea in viata.. nu vad niciun motiv de invidie in faptul ca unii isi permit sa aiba alaturi niste pipite superficiale cu mintea cat o nuca. Bravo lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: