home un blog pe zi de la 12 ani … nu ma mira

de la 12 ani … nu ma mira

În perioada comunistă, la 12 ani fetiţele se jucau cu păpuşile. Sexul  nu era neapărat un subiect tabu, însă preocupările lor erau legate mai degrabă de perioada copilăriei. Din ‘89 încoace, copii şi adulţi sunt supuşi unui bombadrdament informaţional. Şi nu întotdeauna, informaţiile care ajung la minori sunt potrivite vârstei lor.

De la innocente, sa mai zic ca stiu fete ce si-au inceput viata sexuala cel tarziu la 13 ani?

11 thoughts on “de la 12 ani … nu ma mira

 1. De la Lolita, a lui Nabokov, respectiv de la revolutia sexuala incoace lucrurile sau cam percipitat, alarmant gasesc eu felul in care treateaza mass-media sexul si ideea de sex…Cumva cu totii suntem culpabili, ar trebui sa ne mobilizam si sa luam atitudine civica, pana si punerea in discutie este un castig, asa ca felicitari piticului!:)

 2. Este un subiect delicat.cred ca se poate vorbi mult mult mult despre el.Incepand cu saracia ,cu informatia accesibila,cu proasta educatie(unii parinti cred ca e cool sa ii invete,dar nu-i invata cand trebuie),cu dorinta unor fetite de a ajunge cunoscute mult prea repede….Trebuie impartite in grupe sociale fetitele astea,chiar si baietii care isi incep viata sexuala devreme…Poate incingem pe bloguri o discutie legata de asa ceva..gen o leapsa,o dezbatere ceva….

 3. din ciclul, avem un banc:

  Tanara Ancuta (8 ani) vine acasa, afisand un zambet larg si satisfacut, si-i spune mamei: “Azi, Nicusor mi-a aratat cocoselul lui!” Inainte ca mama sa incepe sa se ingrijoreze, Ancuta continua neintrerupta: “Mi-a amintit de… o aluna!” Usurata, maica-sa o intreaba cu detasare: “Chiar asa mica era?” Dar Ancuta, incantata de descoperirea ei, ii replica mamei: “Nuuu…Sarata.”

 4. Mey piticule?? “””Sexul nu era neapărat un subiect tabu””

  Cum sa nu fe un subect tabu:))))??? Tabu se refera la ceva ce e ascuns.Ceva la care te gandesti, de care esti cosntient dar a carui p[atima nu ai vrea sa o recunojti:)))

  Su sexul pe vremea respectiva era un tabu si inca este!!!…Sunt o grama de fete care detin informatia dar care cu ff greu o punb in practica.Sau poate ca nu o pun:D( in practiva ..ma refer la idee…)…

  Si ha sa fim seriosi! ce insemana ca siau inceput viata sexuala al 13 ani?Oricum nu simt nimic! si nu ma refer neaparat la variabila empirica( orgasmul) ci mai ales la cea spirituala.Dorinat aceea de a se mai repeta.Dorinat febrila in care iubesti persoana ..adika sentimentul si nu actiunea in sine:)))

  si reiua ideea.La acea vreme era un TABU! era ca si cum semnai un contract si nu stiai ptr ce lai semnat.Exact cum se intampla in marile scandaluri economice din Romania.Nu dau detalii:D

 5. si baietii si-o trag la 12-13 ani in draci si au uitat de masinute,dar pare-se ca asta nu intereseaza pe nimeni,intotdeauna vaginul a fost mai atractiv-wow la 13 ani nu mai e virgina!!!eu nu zic ca e ceva normal,dar sa ne mai si gandim (nu doar sa preluam cu toptanul rejudecati) alea de 12-13 ani se f— cu unii mai mari= aia sunt niste bolnavi daca se simt atrasi de o mucioasa care n-are nici par pubian. fetitele de 12-13 ani se culca cu pusti de 12-13 ani la fel de grav, care e diferenta? adica daca eu sunt fata si omor un om pe strada, tu faci la fel, nu trebuie sa primim aceeasi pedeapsa??ps nu te-as vrea drept tata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: