home to blog de craciun … love ?

de craciun … love ?

Iar a inceput campania de craciun, sau mai bine zis, ne-a luat pe nepregatite. Parca anul asta suntem mai agitati, mai suparati, mai stressati. Parca anul asta nu avem timp nici de noi, dar macar sa ne gandim la craciun. …
Si totusi, iarasi vad o groaza de lume care cere dragoste de craciun, care cere sa iubim, care cere sa fim mai buni. Singura intrebare care ma macina, e daca aceste persoane chiar cred ceea ce zic, daca aceste persoane chiar fac ceea ce zic.

 

Mos Craciun exista … exista in fiecare din noi, este tot timpul anului aici si vede. Sunt curios daca anul asta va veni la fel de curat ca pana acum, sau daca anul asta zapada va fi neagra … de cenusa …  de scrum de tigare, sau va fi alba … de bunatate si de lucruri curate.

Cum va fi Craciunul pentru tine ? …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “de craciun … love ?

  1. peste tot auzim indemnuri sa fim mai buni de Craciun….macar sa incercam sa fim mai buni…dar in realitate rautatea e la putere..ma uimeste sa vad oameni de o rautate infernala …..in goana dupa cadouri, cumparaturi….cand aglomeratia in oras creste..si devine insuportabila…..sa citesti pe buzele oamenilor injuraturi gratuite…pt te miri ce motive…azi am vazut oameni care in plina intersectie s-au dat jos din masina si s-au luat la bataie, si ce bataie…..injuraturi le tot pasul….nervi….rautate….hotie….(mi-au disparut cumparaturile pe care le pusesem la garderoba unui supermarket)…asa ca pe mine de craciunul asta ma incearca o doza mare de tristete….tristete sa vad atata rautate, ignoranta, si multe altele….acoperita de multa fatarnicie…..a oamenilor ce spun ca traiesc magia sarbatorilor….unde dzeu e magia in toate astea? oare nu dispare acoperita fiind de atata rautate?…..
    poate maine voi fii mai optimista….sper….sa am motive…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: