home to blog De ce ?

De ce ?

Am tot vazut pareri si opinii contradictorii zilele astea. Odata, jurnalistii iar se revolteaza pentru faptul ca exista bloguri. Nu pentru altceva decat pentru simpla lor prezenta, si pentru motivul ca pot sa ramana fara paine, atat timp cat jurnalismul online e, teoretic, mai ieftin.

De ce scriu eu pe blog? Iarasi intrebare la care am vazut mult prea multe raspunsuri si nu vreau acum sa analizez aceste raspunsuri. De aceea raspund eu:
Nu scriu pe blog ca sa prezint aici stiri. Nu am nici timp nici chef sa stau sa copiez toata ziua fluxurile de stiri de pe agentii, si nici n-ar fi corect.
Nu scriu aici pentru a denigra pe cineva, pentru a ma lua de cineva, decat atunci cand abereaza. Asta costa, de cele mai multe ori banii mei.
Scriu aici din pasiune, pentru mine, pentru cititori, pentru a prezenta intr-un alt mod informatiile ce ne privesc in fiecare zi, si care ne macina plamanii si nervii.

Asa ca … dragi jurnalisti, noi suntem la fel ca voi … scriem la fel ca voi … si facem acelasi lucru ca voi.
Daca noi, va luam painea de la gura … sa fim scuzati, dar … daca voi nu va faceti meseria, iar apoi incepeti sa loviti in stanga si in dreapta in speranta ca va merge si salariul pe luna asta … atunci … apar bloguri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: