home to blog De ce visam?

De ce visam?

De ce visam noi? De ce oare speram ca putem face mai multe, insa ne oprim si ne blocam in limitele noastre?

De ce n-am castigat la Euro? De ce am fi castigat? Suntem limitati si in primul rand nu vrem noi nimic de la noi. Nu vrem sa ne traim visul? Sau nu vrem sa ne depasim limitele?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “De ce visam?

  1. asta nu fumeaza nimik!!!e doar un prost cu blog:)))nu inteleg ce cautati aici?!?!?!a scris vreodata ceva demn de luat in seama???

  2. romanii sunt un caz foarte interesant de urmarit. Suntem foarte optimisti, nu reusim sa ne ancoram in realitate, suntem foarte lenesi si nu vrem sa punem osul la treaba ca sa ne atingem obiectivele.

    Cand strainii ne intreaba cum ne autocaracterizam, principala noastra pozitionare este “ca ne descurcam”. Calitatea, de altfel admirabila in sisteme profesionsite, denota o lipsa de planificare de oricefel, convinsi fiind ca la un moment dat, cand “shit hits the fan” ne vom descurca noi.

    Suntem foarte putini care in afara de vise, mai si facem ceva ca sa le atingem. In rest, “se descurca”. Trebuie sa fim mai nemti. Trebuie sa ne uitam la altii, care au reusit, si sa ne inspiram de la ei. Sa luptam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.