home to blog De ce sunt triste radiourile online

De ce sunt triste radiourile online

Ma uitam la ideea de radiouri online care iti ofera cam orice fel de muzica vrei tu sa asculti. Mai nou, din cauza drepturilor de autor, dar de fapt din cauza faptului ca vor sa scoata banul gros din online, radiourile online au trecut la variata pe bani. Sa dai bani sa asculti muzica pe calculator, via internet. Ei justifica ca astfel isi cam acopera costurile cu banda de internet si licenta de muzica.  In schimb nu stiu cati dintre voi sunteti multumiti de muzica pe care o gasiti pe radiourile online.

Am primit week-end-ul asta invitate la Aupeo! Zici ca e ai se tu pego (sau cum se scrie melodia aia). Radio online cu diverite genuri de muzica. Si de altfel ma asteptam sa descopar pe acolo si melodii noi, nu numai ce a ajuns ceva in mainstream acum o suta de ani. Pentru ca muzica noua si genuri de muzica noi apar tot timpul, iar potentialul comercial e chiar mare.

Trist, nu-mi ramane decat sa ascult in continuare BBC sa vad ce se mai lanseaza daca vreau sa ascult muzica buna.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “De ce sunt triste radiourile online

  1. Radio Deea e fain. Nu prea il ascult eu asa de mult, dar toata lumea zice ca nu repeta melodiile. Si multe piese care mai de care.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.