home to blog De ce sunt rosiile scumpe

De ce sunt rosiile scumpe

Voi stiti cat costa rosiile? Da, iar revin la obsesia cu rosiile pentru ca ce cumparam noi sunt extraordinar de scumpe. Adica nu putem cumpara rosii cu 8 lei kilogramul cand ele sunt …

Si da, vina noastra e ca traim la oras. A taranilor e ca nu vor sa plece de la tara. Cum ar fi ca o asociatie de tarani sa vanda catre REAL sau CARREFOUR rosii. Cum ar fi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “De ce sunt rosiile scumpe

  1. da,intr-adevar,ai obsesie cu rosiile ::)) ai scris si in iarna trecuta fix despre asta.in alta ordine de idei sunt doua “probleme” din cauza carora nu or sa apara prea curand asociatiile despre care spui. Una la mana ca oamenii nu sunt uniti si pt asta verifica povestea producatorilor de cartofi, parca lunguletu ii spune la localitate? nu imi amintesc exact.degeaba au incercat sa faca o asociatie pt ca mereu era unul care vindea separat si mai ieftin si da, de acolo cumpara si supermarketurile din ro cartofi si ii vand apoi la un pret de 1o ori mai mare, daca nu chiar mai mult si problema nr 2 care deriva de la ce am scris mai sus: atat timp cat nu este unitate, oamenii nu cunosc legea, treaba e pa, deoarece supermarketul va gasi intotdeauna un fraier sa dea mai ieftin. Verifica si treaba cu producatorii de lapte, parca in moldova a fost treaba in urma cu ceva ani. Eu mi-as pune niste rasad de rosii pe balcon in niste ladite,iesi mai ieftin ::))

  2. nu e nimic nou, noi de mult tot de producem bun exportam, nu se mai merita la tarani sa vanda la real sau fie el oricare alt supermarket…si noi ducem de afara….da asa merg treburile…corect sau nu…nu se vor schimba in curand…de nu se apuca oamenii de unit si facut ceva…

  3. Piticu, culmea e ca exista deja o asociatie de producatori care deja vand in Real! Daca te-ai fi uitat asta vara pe lazi, ai fi vazut asta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.