home to blog De ce sunt bodyguarzii cluburilor agresivi?

De ce sunt bodyguarzii cluburilor agresivi?

Eu stau sa ma intreb astia de ce stau sa bata in stanga si in dreapta? Adica mi s-a intamplat mie o altercatie stupida, li s-a intamplat si altora in alte cluburi.

Si atunci ce faceti de ii bateti pe saracii oameni? De ce? E chiar asa de distractiv?

 

In week-end mi-a zis Cabral ca a vazut la iesirea unui club din Brasov cum isi carau niste baieti lampadare, pietre, lemne in cap si cum l-au lasat pe unul lat pe strada. Acum inteleg ca in provincie e o moda din asta, dar totusi, acum 7 ani eu vindeam bilete la vedere la bataile clasice de la ora 2 – 3 din fata cluburilor, acum mai avem putin si ne credem civilizati. Si totusi de ce ne batem?

De politie nu zic nimic ca ei reclama ca n-au destule forte ca sa intervina. Sau n-au chef, ca e 3 dimineata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “De ce sunt bodyguarzii cluburilor agresivi?

 1. Am observat ca-n toate cluburile daca mergi pe principiul `capul plecat sabia nu-l taie` e cam imposibil sa-ti iei bataie. Cel mai mic motiv si melteanul cu muschi o sa-ti aplice o `perversa` ca asa are el chef. Asa ca mai bine nu le raspunzi, iti ceri scuze chiar daca n-ai facut nimic si pleci din zona de actiune a taranului. Personal cand merg undeva seara o fac cu cel putin 3-4 prieteni deci daca vreodata s-ar ajunge la omor cu siguranta ar sari prietenii ca arsi dar pana acum n-am avut nicio problema. Din pacate, in club ala cu muschi e sefu suprem.

 2. De ce sunt agresivi?
  Simplu: prefera sa inlature orice pericol dinainte. In general, nu ei incep scandalul si nici nu o cauta cu lumanarea. Insa cand altii cauta scandal, il primesc. Si da, nu de putine ori ajung la UPU bounceri injunghiati sau loviti pe la spate.
  In aceste conditii, nu crezi ca si agresivitatea isi are rolul ei?

 3. Nivelul de agresivitate e invers proportional cu cel al inteligentei. Pot sa treaca si o suta de ani, nu vor avea efect asupra intelectului unor astfel de primate. Remember cazul Heaven? Era vorba de o persoana cu dizabilitati…

 4. Daca unul se ia in club de tine/prietena cum ai vrea sa fie bodyguarzi? Niste panselute si sa-l invite la un ceai.
  Ma duc de mult timp in club A. Personal n-am avut probleme cu bodyguarzii chiar daca sunt cam neciopliti in ulima vreme (adica de vreo 3-4 ani:) Am amici care s-au luat la incins cu ei si apoi n-au mai calcat prin club. In schimb sunt de mare ajutor cand se mai imbata vreo unul si incepe sa se umfle pe ringul de dans, lucru care s-a intamplat mult mai des. O atentionare la bodyguard si betivul era scos afara, dupa ce am incercat sa port o discutie cu individul. Tot prietene/fete erau disputa dar omul nu intelegea NU.

  Preturile mici si “libertatea” atrag si oameni care atunci cand beau devin shaolin si cu unul ca asta nu stai la ceai dansant cu el.

  Partea buna e ca te poti duce unde vrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.