Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu stiu cum se face, dar in ultimii patru ani de zile Bucurestiul a rezistat eroic in fata urgiilor naturii, in fata traficului infernal, in  fata nesimtirii si nepasarii oamenilor, dar mai ales a autoritatilor.
Invatasem in tot timpul asta unde sunt gropile, ce trebuie sa evit in trafic, cum sa merg si pe ce strazi si asa mai departe. De fapt in fiecare primavara speram ca vom avea ceva campanii de asfaltari, de largit strazi, de fluidizat trafic, de facut ceva normal care se tot face in orice alta tara si in orice alt oras.

Acum a venit momentul pentru marea asfaltare. A venit momentul sa se repare strazile, sa se toaleteze copacii, sa se faca parcuri si asa mai departe. As vrea sa stiu unde s-au reparat stalpii de iluminat public, daca aveti exemple in acest sens (din fericire la mine e ceva lumina chioara). Asa incat dupa ce in 4 ani ne obisnuisem sa nu mai avem tramvai la Gara de Nord, abia acum s-au apucat sa scoata liniile de acolo. Daca ne obisnuisem cu lipsa locurilor de parcare in sectorul 3, acum ele se suprima pentru ca se reasfalteaza strazile. Nu mai conteaza ca au fost sparte haotic, ci ca le reasfalteaza, ca sa dea bine.

Si daca astea sunt niste lucrari normale, care se efectueaza in fiecare an, primavara, nu putem sa mutam data alegerilor? Macar scapam de grija de a le asocia politic. De fapt astia ce cred, ca asfaltand o strada ii conving pe oameni ca realizeaza un lucru bun si ca trebuie sa mai fie votati inca o data?

Dar seringile alea folosite de pe trotuare le vede cineva cand le matura, daca le matura?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Probiu

  Sa sti ca da, lumea ii voteaza pe cei care asfalteaza. Campaniile electorale sunt facute dupa un sablon cu care se castiga voturi, iar asfaltarea e unul din punctele forte ale manipularii viitorilor alegatori.Suntem prosti, stiu, dar asta e si motivul pentru care avem tara pe care ne-o meritam!

  Reply
 2. Mihu

  Dar căcații de câine de apartament îi vede cineva? Dar cu tramvaiele care put și când sunt goale a mai mers cineva recent?
  Dar linia tramvaiului 19, Râmnic-Titan de cât timp se repară?

  Problema e la noi. Considerăm treaba făcută prost mai bună decât nimic, îi credem din nou și mergem la vot.

  Reply
 3. Dan Andrei

  Si in Ploiesti au dormit pe ei 3 ani si 9 luni si acum intorc orasul pe dos: asfalteaza, pun borduri, fac parcari ecologice, toaleteaza copacii, etc Zici ca a inebunit primarul. Din partea mea, votez -1.

  Reply
 4. Probiu

  Vorba Groparului:
  Hai sa mergem la primarii din orasele in care locuim si sa-i laudam, sa le spunem ca sunt cei mai cei si ca-i vom vota…
  Sa vada si ei cum e sa fii mintit!

  Reply
 5. Alexandra

  Ma uit cu jale la Galati aveam si noi o gradina publica frumoasa unde ne mai adunam serile la o sueta , o saminta , un banc , alea alea , acum e doar o groapa mare , excavatoare , santuri , ce este cel mai nasol ca sint ferma convinsa ca imediat dupa alegeri nu o sa se mai ocupe nimeni si va ramine pentru un termen foarte indelungat doar o groapa , unii insa chiar nu au auzit despre faptul ca nu poti ingrasa porcul in ajun …….

  Reply
 6. Grig

  Cel mai tare mă deranjează seringile folosite. Trebuie să învăţăm copiii de grădiniţă să evite a calca prin iarba de lângă garduri pentru că riscă să se înţepe în seringile drogaţilor. Şi plătim impozite, de ce?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.