home to blog De ce se bat in Tripoli

De ce se bat in Tripoli

Pentru ca acolo exista un Pepsi Road.

 

Si sunt ferm convins ca se bat acum pe sucuri gratis.  Asta dupa ce mai devreme cand au pus mana pe companiile de stat de telefonie mobila, au dat credit gratuit tuturor abonatilor.

In alta ordine de idei inteleg perfect conflictul de acolo. Ei se bat intern pentru petrol. Petrolul libian alimenteaza toata Europa, iar Franta si Italia sunt principalii clienti. Cu alte cuvinte de asta s-a implicat NATO, ca sa isi protejeze sursele de petrol. Si totusi Libia e o tara dezvoltata, am vazut in imagini zgarie nori, cladiri de birouri, masini scumpe.  Asa ca, nu stiu ce reguli sunt acolo pentru care ei se bat. Ce dictator e Gaddafi? Doar vor si altii cota parte din petrol. Nu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “De ce se bat in Tripoli

  1. Daca cei de sus au zis ca Gadaffi e dictator si poporul infometat, ce te apuci tu sa le socotesti cate kile de mancare le intra libienilor in burta. Important e ca Libia acum e libera la muls. Mai ieftin, mai mult, mai pe fata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.