home to blog De ce sa stai la rosu cand poti sa treci?

De ce sa stai la rosu cand poti sa treci?

Baiatul asta nu stiu ce a crezut, ca vin sa il alerg, ca suntem la intrecere, ca suntem cu politia dupa el sau ceva? Nu, doar aveam o camera in masina care a filmat direct cand a trecut el pe rosu. Si ma intreb, de ce sa treaca pe rosu? Ca venea cineva din spatele lui? Ca semaforul ii zicea ca poate trece pe rosu? Ca nu era nici un politist in intersectie? Sau ca probele video sunt fix nimic in Romania lui 2011?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “De ce sa stai la rosu cand poti sa treci?

 1. Hai sa vedem si altfel faza. De ce naiba /draq nu e si un semafor sa palpaie galben/verde pentru la dreapta ? Nu trece nimeni prin intersectie si omu o ia la dreapta.

 2. Poate ca baiatu vine din vreo tara civilizata, in care politia mai are in cap si fluidizarea traficului nu doar restricii peste restricii in care sa impuste lumea amenda. In SUA treci lejer pe rosu in cad faci drepta, te asiguri si daca nu vine nimic n-are rost sa stai in intersectie. Chiar trebuie sa scriu un articol pe tema asta, ca de mult il tot primit.

  1. in SUA ai REGULI/LUMINI/INDICATOARE care iti zic ca poti face asta.

   Pe bune, in SF n-am vazut facandu-se dreapta aiurea fara indicator sau semafor care sa permita asta

   1. Da – nu il scuz pe soferul de mai ci cred ca e o regula buna cea de a putea face drepta pe rosu.

    Dupa cum ziceai in SUA exista regula, la orice semafor poti face drepta dupa ce opresti si te asiguri (ca la stop), cu exeptia cazurilor in care semaforul sau indicatoarele rutiere interzic acest lucru ( http://en.wikipedia.org/wiki/Right_turn_on_red ) – sigur se face dreapta pe rosu si prin SF chiar daca n-ai observat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.