home to blog De ce nu voi vota cu nimeni la locale

De ce nu voi vota cu nimeni la locale

Nu pentru ca toti fura, nu pentru ca toti au fost membri in Partidul Comunist, nici macar pentru ca au fost informatori ai securitatii sau pentru ca au furat pana acum din banii publici. Nici macar pentru ca mint.

Nu voi vota la alegeri pentru ca n-am cu cine sa votez. Nu a inceput inca campania electorala dar stalpii sunt plini de afisaje electorale cu toti candidatii nostri. Toata lumea zice ca vrea un Bucuresti mai curat, ca vrea sa schimbe ceva la orasul asta, in schimb toti ne aduc tone de mizerie pe stalpi, pe strada, prin pliante. Mai mult, se uita la inregistrarile electorale de acum 4 ani dupa care le repeta intr-un mod obsesiv.

Pentru asta nu voi vota la locale, bineinteles, sunt si alte motive, dar asta e principalul. Pana cand nu se schimba ceva in gandire, n-are sens sa ne gandim ca cineva nou va aduce ceva diferit fata de ceea ce avem deja.

14 thoughts on “De ce nu voi vota cu nimeni la locale

 1. a si nu, nu am niciun interes sa fac campanie. Regret ca nu avem politicieni in care sa credem… si nici nu cred ca vom avea prea curand.

 2. Parerea mea e ca dac anu votezi nu existi si ii lasi sa faca ei singuri ce si cum vor. Problema e ca primarii, parlamentarii, presedintii nu ies neaparat cu un numar de voturi raportat la totalul populatiei, ci ies cu nr de voturi raportat la cei care voteaza. Altfel spus, daca pe un gigi l-ar vota 5 oameni cu totul, dar la vot merg numa 10, dintre care si aia 5, gigi iese cu 50%. capisci?

  Asa ca mergi si voteaza. Macar sa le dai socotelile peste cap.

  Mogre:

  PS: Cum am si eu problema ta uite solutia mea (e cu rol de exemplu, nu cumva sa intelegi ca fac campanie): votez cu UDMR-ul. Si nu, nu sunt ungur. Doar ca astia sunt singurii pe care nu i-am vazut niciodata in offside.

  PS2: uite si cum se calculeaza un blat:
  http://www.youtube.com/watch?v=HUAdyf2Ji04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.