home to blog De ce nu se deszapezeste in Bucuresti

De ce nu se deszapezeste in Bucuresti

Pentru ca politia le ia carnetul astora de la salubritate care trec cu masinile pe rosu. Pai e logic si normal. Trebuie sa te opresti la stop ca nu esti ambulanta sa treci pe rosu. Sau politie ca sa iti permiti  sa faci orice sub scuza ca esti in misiune.

Si da, de cand trec gunoierii pe rosu? Vai doamne, faptul ca i-a luat carnetul a afectat grav procesul de deszapezire. Pai si daca oprea la rosu era la fel. De altfel daca e gheata pe jos si nu poti opri la rosu te duci taras pana in mijlocul intersectiei, poate asa reusesti sa scapi fara permis suspendat. Dar cum am vazut zilele astea in Bucuresti, culoarea rosie e clar facultativa.

5 thoughts on “De ce nu se deszapezeste in Bucuresti

  1. Din cate vad nu este nici strop de zapada acolo , de ce a trecut pe rosu ? Daca esti de la “dezapezire” ai dreptul sa faci legea pe sosele sau cum ?

    Am o intrebare pentru tine , daca mureau oameni cum suna titlul tau ?

  2. ok! treaba unde este semafor nu se discuta clar, trebuie respectat. pe langa acest subiect, vreau sa va dau un exemplu din canada, referitor la intersectia in cruce de pe strazile laterale. toate cele patru intrari in intersectie au STOP.Avand stop, fiecare are obligatia de a opri la intrarea in intersectie,prioritatea se da in functie de primul sosit, primul servit.si toata lumea respecta,deci, mai putine accidente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: