home to blog De ce nu da drumul Oprescu la pasaj?

De ce nu da drumul Oprescu la pasaj?

Eu nu cred o iota din chestiile alea cu montatul senzorilor de cutremure in pasajul Basarab. Adica cum, astea nu erau standard intr-un proiect de asemenea angergura? Au trebuit sa isi dea seama dupa ce l-au construit ca are nevoie de senzori? Cine a aprobat atunci proiectul fara semnatura lui Marmureanu?

 

Si asta e ce? O noua metoda de a scoate si alti bani din bugetul primariei? O alta metoda de a te face ca muncesti si de fapt nu se face nimic?

De fapt oamenii aia chiar muncesc acolo, chiar daca pare ca o freaca. Va anuntam acu un an despre un baiat care pozeaza in fiecare zi ce lucreaza oamenii la pasaj. Si uite asa, se justifica treaba. Desi am impresia ca putea fi facuta mai repede si mai ieftin.

Bun, fie. Abia astept sa se dea drumul la traficul pe pasaj ca sa vad unde se muta blocajele rutiere din oras. Si sper sa se elibereze astfel podul Grant si Militariul, iar blocajele sa se mute in centru, pe Magheru si Piata Victoriei, acolo unde se varsa pasajul Basarab.

Pana una alta nu stiu cine e la mijloc, sper insa sa nu fie blonda noastra favorita, dar se strang o groaza de anchete in jurul lui Oprescu. Iar domnul primar a cam uitat sa mai apara la televizor in ultima perioada ca sa mentina presa calma.

12 thoughts on “De ce nu da drumul Oprescu la pasaj?

 1. senzori, my foot.
  nu se pot face ultimele echilibrari fara a monta si sina de tramvai, iar fara echilibrari nu se pot face testarile si fara testari nu se poate da drumul la circulatie… sau asa ceva.
  dar cum si-au dat ei seama de chestiile astea taman acum, cum de nu le stiau inainte… mister.
  Doctor Haos rulz.

 2. scuze peste scuze…avem de-a face cu un primar care joaca teatru…dam drumu cand vine caldura, ba dam drumu dupa ce se monteaza senzorii de cutremur, ba dam drumu cand se monteaza linia de tramvai….si in tot timpu asta dumnealui risipeste bani din buget cat si nervii nostri..

 3. Bineinteles ca e o scuza penibila. Astfel de senzori intr-adevar trebuiau prevazuti din faza de proiect nu tzop-poc acum dupa cutremurul din Japonia sau s-a vazut respectivul eveniment ca o modalitate de a inchide gura curiosilor, “dar cand o sa ii dea drumu’?ah, da, a fost cutremur, punem senzori, tacem cuminti” in timp ce in spate se petrec alte chestiuni.

 4. Eu stau fix langa magaoaia asta de beton. Ok, s-a intarziat cu el, dar vad tot timpul echipe care munces. Daca iau bordurile “la pila” nu imi dau seama, dar tot timpul e o forfota pe el. Parca am citit pe undeva ca pe 14 aprilie se doreste inaugurarea…

 5. Eu citisem ca a fost modifcata structura pasajului in zona basarab si au trebuit recalculate niste valori pe la hobane… Asa cum spune cineva mai sus, trebuiesc montate toate acaraturile pe pod si apoi ve pot face testele.

  Senzori pentru masurarea deplasarii in cazul unui cutremur si nu numai au fost montati inca de la inceput (stiu cum arata unul(sistemul complet, ca senzorul nu prea se vede) si i-am vazut cel putin in zona grozavesti)

 6. Oprescu este obisnuit ca pe vremea lui Ceausescu: nu se da drumul la pod cind spune constructorul ca este gata, se da drumul cind spune politicianul, iar constructorul se executa. Dar al naibii constructor, care stie ca raspunderea este a lui (si raspunde cu capul daca, doamne fereste, se intimpla ceva) i-a spus “pas”. Si acum ce sa spuna Oprescu? Ca mai sunt mici chestii de finalizat? O ia pe aia cu grija pentru popor, senzori la seism, ca arata grija pentru popor pe care primarul care a inceput lucrarea nu a avut-o.

  1. Pay oamenii sunt deja in campanie chiliman si piedone si-au facut corturi de frica sa le ia Babau scaunul (a.k.a udrea), oprescu isi amana toate inaugrarile cu panglica pana aproape de alegeri, iar udrea si-a lansat aplicatie pe blog, cica aduna problemele bucurestiului :d

 7. poate pentru ca nu stie cum va cobori de pe pod in Calea Giulesti fara sa darame sediul Politiei CF? Breteaua aia va fi de cosmar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: