home to blog De ce mai folosesti mp3 player?

De ce mai folosesti mp3 player?

Tot vad oameni pe strada cu castile in urechi si presupun ca asculta muzica. De cele mai multe ori firul ala de la casti se duce catre un mp3 player, ipod, mp4 player. Iar aici e ceva ce cred eu ca mie-mi scapa. De ce sa folosesti un mp3 player atat timp cat telefonul de atatia ani a preluat functia asta. Adica sunt telefoane de 16 giga, de 32 de giga, in principiu poti pune ce fel de card doresti tu pe telefon si ai acolo stocarea de care ai nevoie.

Eu personal prefer telefonul. Adica e acelasi jack, e aceeasi mufa, e ditamai spatiul de stocare ca sa tii muzica, culmea, exista si radio in FM. Ultimul meu mp3 player, dupa vreo 6 luni de cand nu l-am atins (bine nici nu l-am folosit vreodata), a ajuns in regia 4 unde isi efectueaza frumos sarcina de muzica pe fundal.

[poll id=”66″]

 

Am primit un iPod  (Andra are detalii) si nu stiu ce sa fac cu el.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

45 thoughts on “De ce mai folosesti mp3 player?

 1. Author: Alexandru Savu
  Comment:
  Urmatoarea intrebare este de ce mai folositi dslr in loc de camerele foto ale telefoanelor…

  Author: Seful
  Comment:
  ”Ca sa se mire prostii” Ilie Moromete
  asta e problema ta ,de ce asculta lumea la mp3? sunt mii de motive…doh…

  Nu e cam aiurea sa stergi comentarii? Nu de alta.. dar ziceau bine ce ziceau

 2. intamplator, cam orice telefon cu 16gb memorie are o baterie de kkt
  nu e in stare sa tina 2 zile la o utilizare decenta, daca il mai si folosesti ca mp3 player stai cu el in priza in fiecare zi

 3. Motiv 1: cel zis de maxtar, baterie
  motiv 2: putine mobile au jack standard, sunt foarte multe care au jack propietar si sunt scumpe si relativ proaste castile (ca sa nu mai zic ca se gasesc greu daca)
  …si altele

 4. Inafara de motivele spune deja, mai exista unul pentru mine: intotdeauna m-a enervat ca atunci cand ascultam muzica de pe telefon, daca primeam un apel se oprea muzica. Daca plec de acasa la servici de exemplu si stiu ca fac 30 de min, pun telefonul pe silent ca sa nu ma deranjeze si ascult muzica linistit. :p

 5. Eu detin un telefon chiar nou luat de 3 saptamani dar prefer sa-l tin doar pentru a vorbi, chiar daca are 8gb si jack de 3.5 . Bateria ma tine 7-8 zile, dc sa frec telefonu si sa-i omor bateria? Am pe langa un Ipod de 2gb, indeajuns pentru 400~melodii. 400 de mel inseamna ore`n sir, nu le asculti niciodata pe toate, mp3-u e slim, nu ma deranjeaza, si mp3ul tine mult ca doar ascult muzica si telefonu tine mult ca doar vb la el. Cred ca multi au mentalitateea asta.

 6. Personal, n-am întîlnit un telefon care să redea muzica la fel de bine ca un mp3 player bun.

  Telefoanele pot fi opţiuni mulţumitoare de ascultat muzică, dar ele nu sînt pentru ascultat muzică, aşa cum nu sînt nici pentru făcut poze, sau dat pe net, într-o manieră acătării.
  Poate sună învechit ce spun, dar prefer lucrurile care fac o singură chestie, dar bine.

  1. Inseamna ca nu ai tinut in mana un Sony Walkman cu casti UltraBass ,si cu efectul de surround 7 pornit. Te simti ca in amfiteatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.