home to blog De ce mai folosesti mp3 player?

De ce mai folosesti mp3 player?

Tot vad oameni pe strada cu castile in urechi si presupun ca asculta muzica. De cele mai multe ori firul ala de la casti se duce catre un mp3 player, ipod, mp4 player. Iar aici e ceva ce cred eu ca mie-mi scapa. De ce sa folosesti un mp3 player atat timp cat telefonul de atatia ani a preluat functia asta. Adica sunt telefoane de 16 giga, de 32 de giga, in principiu poti pune ce fel de card doresti tu pe telefon si ai acolo stocarea de care ai nevoie.

Eu personal prefer telefonul. Adica e acelasi jack, e aceeasi mufa, e ditamai spatiul de stocare ca sa tii muzica, culmea, exista si radio in FM. Ultimul meu mp3 player, dupa vreo 6 luni de cand nu l-am atins (bine nici nu l-am folosit vreodata), a ajuns in regia 4 unde isi efectueaza frumos sarcina de muzica pe fundal.

[poll id=”66″]

 

Am primit un iPod  (Andra are detalii) si nu stiu ce sa fac cu el.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

45 thoughts on “De ce mai folosesti mp3 player?

  1. mp3 player este pentru ascultat muzica sau radio daca are functia asta,,,mp4 este o prostie care are un ecran consumator de baterie,,,telefonul este ptr vorbit ,BATERIA ESTE CEA MAI MARE PROBLEMA ,AM UN NOTE 2 CARE NU POATE REDA MAI MULT DE 4 ORE DE MUZICA DAR AM UN SONY MP3 PLAYER CU UN ACUMULATOR AAA 1,5 SI AM 800 DE MELODII PE MP3 SI TINE BATERIA 3 ZILE FARA INTRERUPERE..DECI AM TESTAT CHESTIA ASTA…TELEFONUL NU POATE FACE ASTA NICIODATA,NICI PESTE 20 DE ANI.SMARTPHONURILE SUNT DOAR NISTE CHESTII CARE COSTA UN SAC DE BANI DEGEABA,,EU PREFER LUCRURI FACUTE PTR UN SINGUR SCOP..PTR CA TINE O VIATA..sa-mi spuna cineva care e pasionat de telefoane destepte cati bani strica o data la trei ani pe telefoane care tot apar ?????ptr ca un pasionat de telefoane nu tine un telefon mai mult de trei ani,ptr ca este o boala,care se vindeca usor cu timpul,UN MP3 ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE PTR A ASCULTA O MUZICA DE CALITATE IN SPECIAL PLAYER SONY..POTI PLECA LINISTIT LA DRUM .COSTA 219 RON..IAR CEL MAI BUN TELEFON CARE ARE SI CALITATE SI FIABILITATE SI CARE ARE O BATERIE CARE TINE 35 DE ZILE IN STANDBY ESTE NOKIA 105.CARE COSTA 100 RON ..ERA SI MAI BUN PHILIPS XENIUM DAR LA NOI IN TARA NU SE GASESC…IAR DACA VREI O CAMERA BUNA PENTRU FOTO ALEGE UN NIKON COSTA CAM 500 LEI….DECI CU 819 RONI AI DOAR OBIECTE CARE SUNT DE CALITATE SI DE CARE TE POTI FOLOSII MULT MAI BINE DECAT DE UN SAMSUNG GALAXY S 4 ,CARE SE INCALZESTE PROCESORUL DACA ESTE FOLOSIT INTENS SI BATERIA TE LASA DUPA 4 ORE DACA FOLOSESTI CELE TREI FUNCTII DOAR…RAMAI FARA BATERIE IN MAXIM 3 ORE..APOI STAI SI TE MINUNEZI CE TELEFON FRUMOS ESTE CU BATERIA DESCARCATA SI CARE A COSTAT 1500 RONI …….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.