home to blog De ce il acuzati pe Basescu?

De ce il acuzati pe Basescu?

Il acuzati ca niste oameni … altii decat voi … si-au facut niste foloase din niste mici afaceri, cum ar fi Autostrada si alte parcari subterane.

Voi ati duce mai departe lucrarile astea? Nu … astfel incat … daca maine nu ar mai fi portocalii la putere, la Basarab va ramane lucrarea neterminata.
Voi ati fi putut sa aduceti bani pentru metrourile noi? Voi ati fi putut sa aduceti bani pentru terminarea metroului? Voi ati fi putut aduce bani pentru metroul pana la Otopeni?

Ca la metrou curentul e produs la Rovinari si ca se importa din Bulgaria … tot Basescu a sesizat. Insa … masuri nu s-au luat … bineinteles din cauza voastra. A voastra cu SLK-uri. Ah … si aia care le cumpara in rate … nu se compara cu voi, va ignora. E simplu.

Citez un comentariu de acum cateva minute:

Ah… Bogdan, pune osul la treabă că d-aia nu ţi-ai cumpărat laptop!

Si ca sa imi amintesc… a mai iesit din 2004 incoace, vreun scandal cu vreo vila facuta din bani publici? Cu vreo deturnare de fonduri grasa? Nu … si tare mi-e greu sa cred ca s-au mai intamplat.
Se zicea ca vin tzaranistii la putere si ca vor trage in oameni ( in 1996 ). Acuma … au venit Liberalii … iar doctrina lor e simpla … prin noi insine. Adica … la munca, nu la furat.

16 thoughts on “De ce il acuzati pe Basescu?

 1. Bogdan ??!?

  Se intampla ce?!
  Faptul ca eu lucrez 25 de ore pe zi pentru un salariu? Faptul ca lucrez si ca imi iau salariul? Sau … ar trebui sa stau acasa si sa invart afaceri dubioase?

 2. LOL ba Pity !
  Pai de cand ne cunoastem noi, de cateva ori erai si tu acasa ca omu` normal ba ! 🙂 Deci, Bogdane, stai linistit, ca Pity nu`i “oligofren” si “vede ce se`ntampla in tara asta”, doar lucreaza in ditamai televiziunea de stiri si`i mai trec si lui pe la ureche cateva, nu crezi ? 🙂
  Anyway, eu cred ca Romania n`a avut presedinte mai bun decat Basescu pana acum. Macar la el s`a vazut ca a incercat sa faca ceva in tara asta. La restu` pauza ! (parerea mea … si parerea mea conteaza 😉 )

 3. mi schiuz mi. intre timp, treaba a devenit altfel. nu vezi viloaie pe bani publici pentru ca astea se pastreaza pentru campania electorala. dar vezi cartiere din bani publici si publicitate la ziare care vand 40 de exemplare. tot din bani publici. la toti trepadusii, din orice partid. sistemul e aproape la fel. doar ca in asta se “comunica” mai bine.

 4. Eu cred ca avem o obsesie nationala cu furatul. Asta e mostenire din batrani. Eu nu stiu pe nimeni care a trait/muncit in vremea impuscatului sa nu fi furat cate ceva de la serviciu. O papiota, o bucata de teava, un resou, ceva. Asta cu furatul este sport national si s-a perpetuat si dupa Revolutie. Si mor pe astia care se bat cu pumnul in piept ca eu nu, ei sunt niste hoti, sa vezi ce fac eu daca ajung la putere.Basescu si-a luat casa de cateva sute de mii de euro pe 3 lei. Nu e tot furt ? Probabil ca se oftica n-a luat mai mult. Tot furt e si la ala care aduce marfa in buticul de la colt fara factura. Daca facem un calcul, zeci de mii de buticuri s-ar putea sa insemne mai mult decat toate autostrazile. Deci daca suntem un popor de hoti, ce dracu ne mira ca avem hoti in conducerea tarii ? Stia Bratianu de ce a adus rege din Germania. Cum zicea cineva mai sus, parerea mea, si parerea mea conteaza :D.

  Spor,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.