home to blog De ce faceti asa ceva in trafic?

De ce faceti asa ceva in trafic?

Uitati-va putin la imaginile astea. Sunt date pe repede de vreo 2 – 3 ori. Ma rog, ideea e simpla: eu depasesc, vine unu in spatele meu si trec pe dreapta ca sa inteleaga ca poate sa ma depaseasca. O face si ramane aiurea pe banda doi. Dupa care trece pe banda unu si isi vede de lucru.

Si atunci eu vin cu intrebarea tampita. De ce m-ai depasit? Ce ai castigat? De ce nu te-ai dus mai in fata, de ce n-ai calcato? S-a terminat benzina? A tipat nevasta din dreapta ca mergi prea repede?

Si culmea e ca nu e singurul care face asa ceva. Cam toata lumea o face. Si astea se vad mai ales pe DN1, cand pana la Comarnic toata lumea se lupta sa fie undeva in fata, dar nimeni nu se duce. Asta e un fel de distractie pe sosele? Va dati seama ca individul ala cand a vrut sa ma depaseasca statea in spatele meu la mai putin de 1 metru de mine. Pe autostrada.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “De ce faceti asa ceva in trafic?

  1. Oricum depasea vehiculul acela. De ce sa n-o faca atunci? Si cum te-a vazut ca mergi destul de bine si pe banda 1, s-a gandit ca te grabesti si s-a dat din fata ta. Corect?

  2. Eu nu conduc dar banuiesc ca e mai bine sa fii primul, sa nu ai nimic in fata la care sa fii atent, mai stii cum pune frana brusc sau face pana de cauciuc si atunci te trezesti ca intri in el. Alt motiv nu as vedea 🙂 ar mai fi si chestia cu nevasta…

  3. @Danyzus Ca sa fii primul tot timpul, tii in masina o cutie cu cuie………….. Sau mai multe, ca nu stii pe cati trebuie sa-i inlaturi pentru a fi primul.

  4. Mai sincer sa fiu am avut ieri un accident…m-a lovit iesind din parcare cu spatele un cosilier municipal…a iesit mai ceva sa ma bata ca de ce nu l-am vazut …ca raman fara permis…etc….l-am sunat l-am inregistrat,si apoi am reusit sa-mi iau banii sa-mi repar masina…dara daca nu stiam ce trebuie facut ce crede-ti ca imi facea ala la relatiile lui…dupa voi? Romania sucks

  5. ce nu intelegi ? a vrut sa iti demonstreze ca pasatul lui are mai multi caluti decat masina ta.nu stiu ce viteza aveati dar de la 110km/h cred ca cel mai bine este sa fi stapan pe situatie nu sa faci comparatie intre calutzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.