home to blog De ce exista spam si scam in lume?

De ce exista spam si scam in lume?

Pentru ca totdeauna vor exista clienti care vor pune botul la mesajele spam sau scam care vor sa le fure banii. Si de fapt nu vor fi furati, ci vor da banii aia de buna voie, neconstransi de nimeni.
Altfel …
breaking

Pe astia i-as lasa fara internet si fara bani pe card-uri. Pentru ca nu le merita.

Si apropo, vedeti cui dati like, pentru ca au aparut niste pagini false pe Facebook, copii ale unor pagini  normale. Care pagini, o data ce au strans vreo zeci de mii de like-uri, sunt mai greu de dat jos.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “De ce exista spam si scam in lume?

      1. Done. 😀

        Pe bune, cu cat pagina are mai multi fani, cu atat posibilitatea sa fie data jos e mai mare. Gandeste-te: e mult mai vizibila -> mai multe raportari.

  1. Despre ce vorbesti tu aici? De like-uri pe facebook si dat bani de pe card? In conditiile in care inca mai tine “smecheria” cu ghiulul gasit in fata ta pe strada!!!

  2. Haos pe facebook. Faci o pagina dinasta cu un brand in spate , faci un “concurs” dinasta, strangi 10.000 de like-uri si sa vezi Social Media dupaia haha :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: