home to blog De ce este bun un televizor smart

De ce este bun un televizor smart

Cand mi-am cumparat televizorul meu HD, televizoarele smart aveau preturi prohibitive. Intre timp preturile lor au scazut frumos de tot si sunt chiar comparabile cu un iPhone. In alta ordine de idei, televizorul se transforma. Si se transforma intr-un monitor mare, de agatat pe perete. In timpul asta toate cablurile, conectivitatea si tot ceea ce stim noi despre televizor se muta intr-un dispozitiv inteligent cu memorie, cu hard-disk, cu cablu de retea sau wireless, care sta undeva langa televizor si care se poate upgrada oricand. Si mai nou, cel putin Samsung ofera solutii de upgrade pentru acele dispozitive care sunt de fapt esenta televizorului.

Si pe langa asta apare trafic pe internet facut de televizoarele smart.

Si un link catre Dragos, de unde am luat imaginile.

Si daca tot vorbeam de televizoare, in perioada 25.09 – 04.10, clientii care cumpara un televizor, primesc un voucher cu valoarea TVA-ului pe acel televizor. Cum ar veni, televizoare fara TVA.

4 thoughts on “De ce este bun un televizor smart

  1. Buna. Eu tot nu pricep, voi putea viziona programe TV obisnuite conectand televizorul doar la Internet, si nu la alta conexiune, cum ar fi antena sau satelit?

    1. Alex,el se conecteaza la wi-fi numai daca vrei sa intri pe internet,in rest merge normal,ca sa vezi programe tv care le ai in abonament ,nu-i nevoie sa consumi Gb!

  2. Eu mi-am facut smart tv dintr-un raspberry pi. 118 lei m-a costat cand l-am luat, direct de la mama lui din UK. E un minicomputer cat o carte de vizita. Se conecteaza pe HDMI. software: raspbmc, o dictributie de linux extrem de usor de instalat care porneste direct in XBMC. Am air play de pe idevice-uri, am mediaplayer de pe hdd-urile locale, streaming de pe 990.ro fara reclame plus multe pluginuri gen 1channel cu filme si seriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: