home to blog De ce ar trebui inchis OTV

De ce ar trebui inchis OTV

In primul rand pentru asta:

In al doilea rand pentru ca nu au echipamente tehnice, dupa care pentru ca nu isi platesc angajatii.

Si in alte ordine de idei pentru orice alt motiv existent sau inexistent.

Bun. In orice tara normala la cap totul se bazeaza pe evolutie. Pe existenta, pe productie, pe cercetare, pe dezvoltare, pe consum si asa mai departe. In schimb la noi totul se bazeaza pe sa moara vecinul meu care are mai multe. Pe sa ii furam aluia mai mult. Pe sper ca vecinul de la 8 sa faca accident si sa moara.

Bai, nu asta e tara in care vrem sa traim. Tocmai de asta ati plecat din tara, tocmai de asta va duceti sa munciti in afara, pentru ca aici, unii ca astia de mai sus va fura, iar voi v-ati lasat pagubasi. Nu asa se face treaba! Nu asa evoluam.

Stii ce e cel mai trist? Ca aici ala  care se victimizeaza si se plange are sanse mari de castig. In rest, sa facem revolutie la tv.

In tot timpul asta, in loc de revolutie, Dinescu face emisiuni culinare.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “De ce ar trebui inchis OTV

  1. sunteti mincinosi si aliati cu base (am o elodie penru voi ) vati asociat golanilor mincinosi la dambovita cu florin popescu lichea ca si voi cu basescu la furat de voturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.