home to blog De ce ar sta un vames cu geamantanul sub tejghea?

De ce ar sta un vames cu geamantanul sub tejghea?

M-am plimbat prin lumea asta si am intalnit tot soiul de vamesi. De la nemtii care sunt ai dracu daca te vad ca zambesti, la americanii care se bucurau ca vad si ei un pasaport biometric. In schimb in Africa vamesii stateau paranoici cu mana pe arma in caz de ceva sau daca vreun negru face vreo prostie. Dar nicaieri n-am avut probleme de genul, ce ai in geanta, de ce, ce e aia, da-mi spaga. Ma rog, doar la rusi, dar acolo am vazut pe monitor, un trepied de aparat foto si un aparat foto aratau pe monitor ca o arma automata asamblata in bagajul meu.

Si totusi nu-mi explic de ce naiba la romani vamesii stau cu geamantanul sub tejghea. Se vede in imaginile astea ca oamenii legii se uita in geamantanul de sub tejghea. Ce sa faci cu el acolo?

Bun, au mai ridicat 100 de vamesi. Dar unii dintre ei vor veni cu elicopterul la Bucuresti. Asta ce inseamna ca e un fel de premiu? Ca e un fel de recompensa pentru serviciile lor? Cat e un zbor din asta cu elicopterul? Am zis ca vreau si eu sa ma dau cu elicopterul, asa de fita, dar inca nu-mi permit. Si astia, uite asa, hai sa mergem la Bucuresti cu elicopterul azi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “De ce ar sta un vames cu geamantanul sub tejghea?

 1. Interesant mod de perchezitie – se uita aici, se uita dincolo. Si maica-mea cand verifica daca mi-am facut curat in camera analiza mai detaliat situatia decat DGA.

  Felicitari ca misca ceva la capitolul imagine, desi asta n-ar trebui sa fie stire, ar trebui sa fie rutina.

 2. Eu zic ca sunt niste actiuni bune, daca nu prind si ei ceva macar ii sperie pe ceilalti care se mai ocupa de asa ceva. Observ ca se fac descinderi doar la granitele non UE, de aici deduc ca e o comanda de sus pentru a arata ca meritam in Schengen.

 3. Cica se face un sondaj in balcani, sa se vada in cat timp isi ia un vames BMW.
  Vin astia, il intreaba pe ucrainian :
  – In cat timp iti iei BMW ?
  Sta ucrainianul, se gandeste, si raspunde :
  – In 2 ani !
  Bun, se noteaza. Se merge la vamesul ungur cu aceeasi intrebare si asta raspunde :
  – Intr-un an si jumate !
  Se noteaza si se merge la vamesul roman :

  – In cat timp iti iei BMW ?
  – In 3 ani !
  Toata lumea se mira.
  – Cum de va trebuie atata timp ?

  – Pai BMW e firma mare , nu ?

 4. ai inceput sa ai si tu niste post-uri la fel ca stirile realitatea si antena: senzationale si fara nici un pic de documentare in spate. parca e din ciclul: nu avem inspiratie mai tragem un partz pe blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.