home to blog De ce a trecut cainele strada?

De ce a trecut cainele strada?

In vremuri stravechi era o intebare standard, de ce a trecut cainele strada? Daca va intrebati de ce? Pai uite din cauza asta:

Şoferul vinovat de producerea accidentului a declarat că a intrat pe contrasens deoarece a vrut să evite un câine care ieşise în faţa maşinii. A lovit doua masini ce se deplasau normal pe contrasens. In urma accidentului au fost ranite grav doua persoane.

Si deci, ce ziceam mai devreme?

 

Totusi, de ce a trecut cainele strada?

* Emil Constantinescu: Precum au concluzionat si ziaristii de la “Romania Libera”, este un act clar de diversiune al diplomatiei americane, pentru a nu permite intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
* Ion Iliescu: Eu nu stiu nimic.
* Pat Buchanan: Ca sa fure slujba unui american decent, care munceste din greu.
* Jerry Seinfeld: De ce trece toata lumea drumul? Adica, de ce nu s-a gandit nimeni vreodata sa intrebe “Ce naiba facea cainele plimbandu-se pe peste tot?”
* Machiavelli: Important este faptul ca cainele a trecut drumul. Cui ii pasa de ce? Concluzia trecerii drumului justifica motivul pentru care a facut-o, indiferent care ar fi acesta.
* Thomas de Torquemada: Da-mi 10 minute cu cainele si voi afla tot.
* Timothy Leary: Pentru ca aceasta este singura miscare pe care Puterea ii permite sa o faca.
* John Locke: Pentru ca isi exersa dreptul sau natural la libertate.
* Albert Camus: Nu conteaza; actiunile cainelui au semnificatie doar pentru el.
* Freud: Faptul pentru care ai crezut ca cainele a trecut strada, infatiseaza substratul insecuritatii tale sexuale.
* Darwin: Cainii, dupa o buna bucata de vreme, au fost selectionati natural, in asa fel incat ei au acum genetic inclinatia de a trece drumul. A fost urmatorul pas logic dupa ce aceasta a coborat din copac.
* Richard Nixon: cainele nu a trecut drumul. Va repet, cainele nu a trecut drumul.
* Oliver Stone: Intrebarea nu este “De ce cainele a trecut drumul ?”, ci mai curand “Cine a traversat strada in acelasi timp si pe cine am scapat din vedere in graba noastra de a observa trecerea cainelui?”
* Papa: Aceasta este numai pentru Dumnezeu sa stie.
* Biblia: Dumnezeu a venit din rai si a zis gainii “Tu trebuie sa treci drumul”. Iar gaina a trecut drumul, si toata lumea a fost incantata.
* Louis Farrakhan: Drumul, vezi mata, reprezinta omul negru.  Cainel ea calcat peste “omul negru”, pentru a-l umili si lovi cu brutalitate si a-l tine jos.
* Martin Luther King Jr.: Am viziunea unei lumi unde toati cainii vor putea trece drumul fara ca motivul lor sa fie pus sub semnul intrebarii.
* Aristotel: Ca sa-si actualizeze potentialul.
* Erich Maria Remarque: cainele a trecut drumul deoarece, dupa experienta razboiului, nu s-a mai simtit acasa in propria casa.
* George Orwell: Pentru ca guvernul l-a  pacalit, facand-ul sa creada ca trece strada din proprie initiativa, cand de fapt nu a facut altceva decat sa serveasca interesele guvernului.
* Karl Marx: A fost o inevitabilitate istorica.
* Albert Einstein: Depinde ce punct de referinta iti alegi: cainele a trecul drumul sau drumul a trecut cainele.
* Pyrrho cel Sceptic: Care drum?
* Ernest Hemingway: Ca sa moara. In ploaie.
* Bunicul: Pe vremea mea, noi nu puneam astfel de intrebari. Cineva ne-a spus ca gaina a trecut drumul si asta a fost de ajuns pentru noi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “De ce a trecut cainele strada?

  1. De asta nu e bine să tragi de volan ca să eviți câini, gropi etc. Din nefericire, de obicei e o decizie de o sutime de secundă.

  2. E frumos dar l-ai uitat pe Dalai Lama, pe Sun Tzu si eu stiu Indira Ghandi si ceva mai haios fostul presedinte Bush:)

    Sun Tzu – ar fi zis ceva de genul – a fost o demonstratie de putere:)
    Dalai Lama – pentru ca trebuia sa il invete pe sofer sa fie tolerant:)

    Bush – pentru ca ii luase urma unui terorist! Pana si cainii la noi sunt patrioti si cred in Dumnezeu si in America:) God bless us all:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.