home to blog De când se “testează” aspiratoare?

De când se “testează” aspiratoare?

De pe Facebook aflu ca mai nou se iau aspiratoare în teste. Apreciez de fapt acest gen de promovare. Cine știe când a facut ultima dată curat acasă omul respectiv. De fapt și eu mă laud când fac curat acasă, spăl pe jos, trag cu aspiratorul și spăl vasele.
Teoretic ar trebui să îmi cumpăr și o mașină de spălat vase, dar nu am ajuns încă la gradul ăsta de bunăstare.

testeaza aspiratorul

Să revenim la aspirator. El pare a fi bun pentru a fi trimis în teste. Singura problemă pe care o vad aici, e că aspiratorul ăla e cerut înapoi. Adică trimiți un aspirator în teste, omul își face curățenia anuală în casă și apoi o să-l dea înapoi.

Mai rău. După ce dă aspiratorul înapoi de la testat, altcineva îl va lua, cu tot cu mizeria celui de dinainte și își va face și el curat acasă.

Și mai e un lucru pe care nu-l înteleg. Pe lângă faptul că … de ce ai da un aspirator în teste și să-l ceri inapoi. Eu am cumpărat două aspiratoare la viața mea. Acum mai mult de 5 ani. Ele încă funcționează, aspira. Asta trebuie să facă. Să aspire. Iar pe aspiratoarele pe care eu le-am cumpărat, am dat 60 de lei. De ce să dau mai mult pe un aspirator? Da, dacă e aspirator din ăla fără fir, cum a prins Auras la black friday – tot cu 60 de lei – da, atunci merită.

Și atunci cum să faci reclamă la un aspirator pe care îl primești în teste, iar apoi să îl dai înapoi?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “De când se “testează” aspiratoare?

 1. Sorry, dar, dacă ai folosit doar aspiratoare de 60 de lei nu poţi emite o părere. Există aspiratoare de 60, 100, 200, 300, 500 lei şi peste, şi există diferenţe colosale între ele.

 2. Băi, dacă asta te miră, atunci ce spui de faptul că se dau pile de călcâie în teste și apoi se cer înapoi? Adică știi tu, îți cureți călcâiele cu ea vreo câteva săptămâni, iar apoi o dai înapoi să o mai folosească eventual și altul :).

 3. Da’ ce, nu toate produsele trebuie testate? In loc sa faci un CTC la fabrica, il externalizezi facandu-ti si publicitate. Mie mi se pare o idee buna.
  PS: As vrea sa testez un mop, ai idee de unde pot lua?

 4. Cine ți-a spus ție că se dau înapoi ca să fie vândute?! Tocmai, ideea e să îți rămână ca “tester” după ce îl încerci și scrii despre el.
  Se iau înapoi doar dacă respectivii le iau dar nu le folosesc în scopul în care le-au fost date, nu scriu despre ele, etc. Și atunci, în mod sigur, NU se duc în showroom pentru a fi vândute.

  1. Sunt returnate și vândute ca resigilate. Nu sunt puse în vitrină la expoziție, să fim serioși. Pilele sau alte produse de igienă corporală nu cred că sunt returnate sau vândute, dar un aspirator după o curățare simplă se poate vinde ca resigilat fără probleme.

   Piticule, sunt diferențe enorme între aspiratoare: putere de aspirare, consum energetic, zgomot, design-ul periilor (accesorii) ce te pot sau nu ajuta să ajungi în locuri mai puțin accesebile și așa mai departe. Dacă ești mulțumit de un aspirator la 60 lei atunci vei simți diferența când vei aspira cu un aspirator mai scump, nu neapărat cel testat de alți bloggeri.

 5. @Andrei: Incearca la Daradan, el vindea, candva, mopuri.

  @Piticu: Sa inteleg ca daca nu esti tu invitat la o campanie trebuie s-o heitaresti? Chiar daca as zice ca-s partial de acord cu ce scrisasi.

 6. Nu mai acceptati fratilor decat bunuri care va raman voua dupa teste. De ex daca te pun astia sa testezi un BMW seria 6 (sau care o mai fi acum la moda) ii spui: “vere, ti-l testez, ca sunt saritor de fel, da’ imi ramane mie rabla”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.