home to blog De când să faci curat este motiv de laudă

De când să faci curat este motiv de laudă

Sunt nu numai șocat de faptul că magazinele se laudă cu reclamă la televizor că ei … igienizează magazinele de unde cumpără clienții în fiecare zi. Sunt șocat de faptul că se laudă cu asta, ceea ce înseamnă că până acum ar fi putut să nu curețe magazinele respective în fiecare zi. Ci doar așa din când
în când.

Mai mult unul din magazinele astea, a exagerat atât de mult nu știu cu ce soluție de curățat, încât în interior miroase ca în spital. N-ar fi nici o problemă asta, dar e mirosul ăla de spital extrem de puternic într-un spațiu extrem de mic. Iar în fața magazinului ies vânzătoarele care își dau masca jos și fumează. Apoi pun masca la loc.

Iar la casa de marcat magazinul ăsta a pus un fel de geamuri de pexiglas. Ceea ce e bine, dar vânzătoarea după ce și-a dat masca jos, a fumat, a pus masca la loc, s-a întors tor cu mănușa pe mâini în magazin, se strâmbă din nas când vrei să îi plătești 15 lei cu cardul. Pentru că trebuie să atingă POS-ul care nu pare a fi igienizat, să-l întoarcă spre mine, iar apoi să-l întoarcă înapoi.

Dar în magazine se dau cu chestii de curățat care miros puternic, ca să dea impresia ca magazinul se curăță.

În speranța că așa vor dispărea și gândacii din magazine vă doresc cumpărături plăcute. Dar mai ales, poate pune cineva un acatist ca acest obicei al curățării magazinului – din când în când – să rămână activ și fără reclamă la tv.

One thought on “De când să faci curat este motiv de laudă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: