home to blog Dar unicii unde se duc cand se duc?

Dar unicii unde se duc cand se duc?

Se zice ca audienta pe TV scade in continuare, iar asta nu e din cauza fragmentarii pietei TV sau din cauza numarului mare de televiziuni, ci pentru ca oamenii nu se mai uita la televizor. Dar ei ce fac daca nu se mai uita la televizor, ca pe internet nu apar.

Si totusi, aici imi lipsesc niste cifre. Cu cat a scazut audienta pe TV? Si cati oameni stau pe net din Romania? Ca pe ala de la Yahoo! il pacalesc astia de la MediaCafe ca sunt 9 – 10 milioane de utilizatori de internet in Romania, la o populatie de 22 de milioane (cati mai sunt in tara?), in timp ce pe trafice milioanele astea nu se recunosc in siteurile autohtone.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Dar unicii unde se duc cand se duc?

 1. Voi astia din presa sunteti de vina 🙂 De la ziarele vandute cu carti, acum cand multi nu mai au job, sta lumea si citeste cartile pe care le-a cumparat atunci cand avea bani de asa ceva 🙂

 2. Lucrurile sunt mai complexe .
  Pornind de la cine face masuratorile respective , si ajung la raspunderea sau mai bine spus lipsa de raspundere pentru orice jurnalist [ aici includ orice personaj media ] pentru respectarea unui minime decente si adevar in ceea ce realizeaza .
  Pe romaneste spus .
  Romanii s au saturat de minciuni si de faptul ca nimeni nu raspunde pentru minciunile aruncate cu nonsalanta .
  Uite un exemplu :

  http://aztecul.wordpress.com/2010/11/11/ultima-noapte-de-dragoste-intaia-noapte-de-razboi/

  Mult zgomot pentru nimic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.