home news Dar cu cainii?

Dar cu cainii?

Edilii Capitalei au ridicat câinii vagabonzi de pe traseul Summit-ului NATO

Adica cum? Au ridicat cainii? I-au si amendat? Unde i-au depozitat? Ceilalti caini unde vor ajunge?

Sau, ceilalti caini au interdictie sa patrunda in zona deja  declarata  culoar unic?  De ce ma astept sa se intample exact ca la raliul ala 😉

13 thoughts on “Dar cu cainii?

 1. asteapta-te sa gasesti mormane de animale moarte la marginea bucurestiului. in speta caini; cum naiba sa se faca , brusc, spatiu suficient in adaposturi pentru sute, poate chiar mii de caini culesi din zonele mentionate?
  si uite-asa mai dam o limba adanc infipta-n dosul american.

 2. e normal totusi…
  si noi daca am fi in functii de conducere si decizie, in situatii din astea am face la fel. ok, normal e sa-si faca treaba tot timpul si sa nu ia astfel de masuri cand vine nato, dar eu ii inteleg. ce dracu sa facem, sa ne vada tot globu ca suntem opincari?

 3. Ar trebui sa faca asta si dupa evenimentul asta, dar cine sa ia initiativa? Cand Basescu era primar la Bucuresti incepuse o astfel de actiune, dar a fost hulit de bucuresteni. Acum sa suportam consecintele.

 4. Noroc cu summit-ul ca asa se apuca romanu’ nostru pe treaba… alt impuls nu are decat cand vin cei din afara sa ne viziteze.. asa a fost din totdeauna

 5. V-ati saturat de cainii vagabonzi care va musca, va terorizeaza, va ataca copiii, nu va lasa sa mergeti seara la plimbare, sau printre blocuri?

  Haideti sa discutam cum putem sa gasim o solutie la aceasta problema si sa facem lobby pe langa partidele politice pentru campaniile locale sa includa in platformele lor electorale o solutie la problema cainilor vagabonzi.

  Veniti pe primul blog din Romania care se doreste un meeting room pentru cei care doresc exterminarea cainilor vagabonzi. Vom discuta solutii realiste pentru a scapa de cainii vagabonzi.

  http://procivilizatie.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.