home to blog Dap, am avut dreptate

Dap, am avut dreptate

Mai devreme cand ziceam ca Mall-ul de la Pitesti nu va tine acolo.

O data cica s-a deplasat cu 8 centimetri. Asta n-ar fi mult, insa e de ajuns cat sa iti cada tencuiala.
Pe langa asta a fost si vandut, desi nu e inca gata.
Iar … ca sa fie treaba treaba si ca sa fie mall misto, n-are canalizare, chiar daca e in buricul targului, respectiv la 20 de metri de rau, iar fosa septica s-a cam umplut.

Ca asa`i in tenis.

5 thoughts on “Dap, am avut dreptate

  1. esti dezinformat, euromallul e construit pe niste buncare foarte solide.
    roaga-te sa nu dea rusnacii niscai bombite sa nu fie nevoie sa te ascunzi la parterele euromall si sa nu te lase inauntru 😛

  2. Piticule, iti tragi impresiile cam repede. Mall-ul a fost facut pentru ca sa fie vandut. Nu a fost vandut pe motive de genul ca nu este foarte multa lume care sa-i treaga pragu sau ceva de genul. Multe afaceri in Romania sunt asa. Vin baieti destepti, care au deja o informatie ca unii straini ar cumpara un mall daca ar fi facut, in cazul nostru austrieci si EURO MALL la Pitesti, si fac constructia pe 36 milioane euro ca apoi sa o vanda pe 80+ milioane euro. Asa s-a intamplat si cu EURO MALL Galati si cu multe alte constructii in Romania. Este una dintre cele mai banoase afaceri in momentul asta in Romania. Si stati linistiti, EuroMall-ul sta pe o fundatie bine pusa la punct. Gandeste-te ca studii s-au facut de 2 ori. Odata la inceput cand din cei 36 milioane de euro, foarte multi bani, cred, s-au dus pe studii de fezabilitate. Si a doua oara, austriecii nu dadeau 80+ milioane euro daca nu stiau ce-i cu constructia. Si stai linistit orice constructie are o documentatie numita CARTEA CONSTRUCTIEI care cuprinde tot (de la concentratie de ciment s-a bagat pana la finisaje)

  3. Treuie sa ne facem griji pt ca un “destept” pe nume (porecla) “piticu” spune ca: se deplaseaza, se inunda se distruge… ce studii ai ma tu?

    Piticule, sunt inginer constructor! Mall-ul nu s-a deplasat ca doar nu are picioare… din contra are o fundatie mai rezistenta decat intercontinentalul si va traii de 2 ori mai mult decat tine. Cat despre speculatorii care insista ca o masina ar cadea de pe centura: Stati linistiti fratilor, centura nu e la acelasi nivel cu acoperisul cladirii iar zidul de pe acea parte e armat ca se reziste unui soc imens (Mai exact, cand masina loveste zidul se face bucatele iar cladirea nici nu se va clatina)
    Inca un lucru: Inundatia de la mall a fost un incident provocat de om. Cat despre rau… ai motiv de ingrijorare numai daca toate barajele de pe Arges vor disparea, c atunci nu va mai fi nici Pitestiul. Sa sti si tu, Euromall este prevazut cu niste pompe de mare capacitate si este proiectat sa se etanseze 80% de apa si are un dig de aparare pentru apa (casca si tu ochii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.