home to blog Dacia se bate cu Golful

Dacia se bate cu Golful

E clar, iar nu vor mai veni nemtii pe litoralul romanesc. Pai uite cum arata noua Dacia Citadine.

Dar si cum arata pe autobild.de, in dreapta ei, un amarat de golf scos la vanzare:

Si pe principiul sunt fiare, se repara, noi sa traim, Dacia mai are un avantaj. Nu poate face ambuteiajele alea criminale de pe autobahn-uri, pentru ca nu ruleaza cu viteze atat de mari.

Via Zodila.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Dacia se bate cu Golful

 1. Ai încurcat borcanele rău.
  Ala e un Golf în 3 uşi, aparţine clasei compacte (segment C).
  Logan şi Sandero sunt în segmentul B, supranumit şi clasa mică.

  CGI-ul de la AutoBild, că asta e imaginea aia, prezintă un model care s-ar lupta cu Renault Twingo, Citroen C1, Peugeot 107, Volkswagen Up, Skoda Citigo, Seat Mii şi alte modele din acest segment.

  Eu spun că vă uitaţi degeaba la imaginea aia acum. Nu mor cei de la Volkswagen de foame dacă apare modelul Citadine sau cum se va numi el. Sunt doar nişte ipoteze, care ar putea să nu fie materializate niciodată.

  Pe scurt, NU, DACIA NU SE BATE CU GOLFUL. Singurul Golf cu care s-a bătut Dacia (Logan în special) a fost Golf IV second-hand în Germania, iar bătălia a fost câştigată de Logan, pentru că era o maşină nouă la preţ de SH. DAR, şi e un dar foarte important aici: LOGAN ŞI GOLF nu sunt competitori direcţi! Doar dacă vei compara preţul unui Golf second-hand cu un Logan nou va fi o adevărată “luptă”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: