home to blog Daca Piedone nu e nebun, atunci e Oprescu

Daca Piedone nu e nebun, atunci e Oprescu

Daca nu stiti, vineri s-a furat un palmier de la Universitate. Sa trecem peste. Nu stiu daca ati observat ca de la  Universitate a disparut ceasul. A pierdut lupta cu palmierii, simbolul revolutiei de la Universitate, al anilor 90 si al intrarii in Uniunea Europeana nu mai este la Universitate, a fost luat de acolo si a ajuns in alta parte.

A fost spalat si a fost asezat in intersectia dintre Dimitrie Cantemir cu bld. Marasesti, adica un pic mai jos, in sectorul 4, la Piedone in ograda.

Si ca sa fie treaba frumoasa, pe Dimitrie Cantemir s-a amenajat un parculet, din alea ce sunt deja amenajate prin Berceni. Parculetul asta e frumos, cu iarba si flori, iar brazii ce stateau pe marginea strazii sunt plini de beculete.
Drept urmare daca nu stiati ca deja e toamna si ca vin sarbatorile de iarna, o sa va amintiti asta cand veti vedea beculetele din brazi.

Acuma intreb, cine e nebun Piedone cu beculete in brazi, sau Oprescu care a scos ceasul de la Universitate?

8 thoughts on “Daca Piedone nu e nebun, atunci e Oprescu

 1. Domnu’ Piticu, eşti tânăr, dom’le, şi nu ştii. Ceasul de la Universitate era altul. La Revoluţie nu era nici un ceas în rond (şi nici ani buni dup-aia n-a fost).

  Mai mult, chestia aia din rond era o oroare. Cred c-a fost cumpărată de la Dragonul Roşu, unde se găsesc la fel, dar mai mici, la orice butic. Bine c-a dispărut (deşi ideea cu palmierii e la fel de tâmpită).

 2. Asta e o ecuatie, nu? Adica avem x = un medic care da din gura, promite autobahn suspendat pana la luna de pe cer, planteaza palmieri intr-un oras presupus european; y = un combinator semianalfabet care datorita castigarii unei functii publice a scapat de problemele ce ar fi putut sa le aiba cu legea (lucruri aflate inainte de alegeri, nu-i asa?), prim-plantator de palmieri in micul Beirut – cum cu afectiune putem numi Bucurestiul; si z= noi, votantii. Si tu ne intrebi cine e nebun… Ce dracu, ma Piticule, tu nu stii o boaba de matematica?!

 3. pentru mine, de o vreme incoace, Piedone inseamna un singur lucru: nesimtitul ala care si-a luat toate categoriile auto la Pitesti, prin frauda.
  In timp ce eu am transpirat intr-un autobuz de rahat, vechi de 30 de ani aproape si am invatat non-stop. Ca sa ma pice la traseu un bulangiu de politist, pentru noduri in papura. In timp ce un distins cetatean de etnie rroma a dat bani si a luat, dupa ce a pus botul autobuzului pe trecerea de pietoni si il ambala cu pietonul la 2 metri de el.
  De atunci pentru mine Piedone e un etalon al nesimtirii.
  Daca jeguri de astea ne conduc orasele atunci nu stiu la ce va mai asteptati.

  Piticule, cred ca ai inteles un lucru: omul este o unitate si nu poate sa fie porc si nesimtit in unele si om la serviciu si in indatoririle lui curente.
  Exista o lucrare celebra in care sufletul omului e disecat complet. Se numeste FILOCALIA si e una din cele mai mari lucrari crestine. Acolo se arata ca daca esti gaunos in unele nu esti pe deplin curat in nimic.

 4. Ceasul din rondul de flori a fost plantat acolo pt a arata cate zile mai sunt pana la intrarea in UE. Numaratoarea inversa s-a oprit, dar ceasul nu si-a gasit alta intrebuintare, ramanand stins de peste un an jumate.

  In schimb vad ca rezista ceasul BancPost ce e mascat langa Inter. 🙂

 5. De Piedone nu ma mir, dar care e greseala lui Oprescu? El a construit fara sa darame. A mutat ceva in alta parte. De ce e nebun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: