home to blog Daca nu mai ai bani dupa ce ai furat …

Daca nu mai ai bani dupa ce ai furat …

Vii si te plangi la televizor. Va era dor de Ciorbea? Aoleu, nu stiti cine e Ciorbea? E ala cu ochelarii cash de a fost prim ministru, iar apoi primar al Bucurestiului. Ce a facut el? Nu mare lucru, dar se plange acum ca n-are vila si ca a ramas cu un apartament.


REALITATEA.NET – Victor Ciorbea l-a acuzat în direct pe Silviu Prigoană că a furat şi a apărat mafioţii din România

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Daca nu mai ai bani dupa ce ai furat …

  1. Se vede ca esti destul de “tanar” ca ai uitat ca ordinea a fost: mai intai primar si dupa aceea prim ministru si nu invers cum ai scris tu.

  2. nu, in momentul ala ma interesa mai putin de politica, ma interesa mai mult sa ajunga ratzia de tzigari toata ziua si bani de bere 🙂

    sau seminte la bloc

  3. Ba a zis la un moment dat ca il cam ustura curul ca si-a luat credit in euro ca sa isi faca casa, iar acum plateste de-l omoara din cauza cursului. Ciorbea este singurul prim ministru de dupa 89 pe care nu-l banuiesc de furt.
    Si ca sa fie cronologia corecta pana la capat este asa: sindicalist -> primar genral -> prim ministru.

  4. ciorbea a fost extrem de slab ca prim ministru.nu cred ca e in masura sa critice. oricum toate guvernele de pana acum au fost, in cel mai bun caz, mediocre. cel de acum nu cred ca va face exceptie de la regula. din pacate am fost si suntem inca condusi de oameni care nu exceleaza in nimic altceva “trancanitu”. ma uitam ieri peste programul anticriza propus de guvern: plin numai de fraze pompoase de genu ‘vom face si vom drege si vom ajunge’, insa masurile concrete prin care vor face si drege nu sunt prezentate.si asta pentru ca nu le stiu nici ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: