home to blog Daca esti vedeta …

Daca esti vedeta …

Uite cum te urmareste oricine cu camera de filmat si filmeaza pe ascuns ce prostioare faci tu. Eu stau si ma intreb ce fel de camera era aia care a facut “flagrantul” nu de alta, dar nu prea existau la noi tehnici atat de dezvoltate de genul MI5.
In alta ordine de idei, ce sens are sa discuti despre tampenii la bar? De fapt are sens, daca chiar tampeniile alea sunt tampenii. Iar atunci cand esti in loc public merita, iti dai seama ca iti creste notorietatea persoanala daca scrie maine Libertatea de tine, sau mai ales ca te-a vazut cu cineva.

Remes sa ia mita, Muresan sa ii dea plicul cu bani … conteaza? Zisesem si mai devreme pe blogul Dianei Tusa, oricine ia mita, mai putin cei care nu recunosc asta. Eu cel putin ma laud ca n-am nici o amenda (daca nu vine aia de mai jos).

Totodata, de ce dracu DNA-ul s-a dat in exclusivitate la TVR? Oare si pe astia ii are cu ceva la mana? ( Logic ca da ). De ce nu s-a dat in exclusivitate pe vreun blog? Nu inca, stai ca mai e putin si intram si in curte la DNA si aflam noi exclusivitati cu altii.

Asta imi aminteste de o intamplare dintr-o noapte prin Bucuresti, cand mergeam pe strada linistit, iar pe langa mine a trecut un nene deputat (nu-mi amintesc numele), care era cu o gagica de 18+ la brat si ii explica cum e cu politica si cum se intampla in apele lor. Era mort de beat, bineinteles.

Link

4 thoughts on “Daca esti vedeta …

  1. pai nu ai vazut ca morar se jura ca nu el, ca ci “a trimis toate probele la cotroceni”…
    exact ce spuneam acum cateva zile … astia ne cred copii tampiti de ne tot spun “catelus cu paru’ cret”!!

  2. Apropo de tampenii spuse intre prieteni,l-ai uitat pe Miron Mitrea in sedinta la guvern cand vorbea cu secretara pe messenger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: