home to blog Daca curvele’s scumpe

Daca curvele’s scumpe

Va prezentam eu ceva mai devreme faptul ca la Unirii se cere 10 euro pe metru patrat de filmare pentru cetatenii straini. Pe langa mine reactii ciudat de violente le-au avut blegoo dar si altii care au comentat pe YouTube la acest episod filmat in Romania.

Pe scurt pentru cei care n-au inteles, showul ala e pe bune si nu se desfasoara oarecum ci sub atenta supraveghere a unor regizori, dupa un scenariu, filmandu-se cu anumite cadre, lumina, situatii, etc. Adica nu poti sa mergi cu camera de gat pe strada, pornita pe rec si sa scoti o emisiune de televiziune din asta.

Sa zicem ca filmul a prezentat prost Romania. Pardon, a avut loc o selectie, iar oamenii aia nu au venit de capul lor sa filmeze aici pentru ca nu stiau ce sa filmeze. Pana una alta au avut niste ghizi aici, deci niste romani care le-au prezentat micii de la Cocosatul, castelul lui Dracula, dar si vinul de la Bran. Sa zicem ca intentia americanilor a fost buna si ca ei au vrut sa filmeze de bine Romania, sa se bucure de frumusetile de aici, de bautura, de peisaje, de istorie si asa mai departe. Dar ce te faci cand curvele sunt scumpe, ce te faci cand la inceputul filmarilor te lovesti de mizerie, caini vagabonzi, gropi si 10 euro pe metru patrat de filmare. Si asta unde altundeva decat in centrul Bucurestiului.

Pana una alta daca n-ati vazut reportajul asta va invit sa-l revedeti, eu cred ca ei au fost suficienti de respectuosi pentru o tara pe care nu o stiau decat din vorbe si chiar daca nu se asteptau la nimic cand au venit aici au prezentat chestiile cat se poate de bine, totul fiind o simpla impresie a experientei traite aici.
Asa ne prezentam noi in fata oricui, a strainilor, dar si a noastra. Asa ca, de ce sa cerem ca noi sa fim vazuti bine atat timp cat noi insine nu suntem in stare sa ne comportam cum trebuie.

3 thoughts on “Daca curvele’s scumpe

  1. e, cum sa nu ai voie sa mergi cu camera de gat prin centru? asta poti face oricand, daca iti interzice cineva sa filmezi spatii publice ii dai in judecata si ii rupi.
    Chestia e ca, probabil, nu poti sa instalezi platouri de filmare pe trotuare pe unde vrei, fara autorizatie, asta e cu totul altceva. Ca, evindent, daca ar veni 5 echipe de filmare in fata la Unirea nu ai mai putea circula.
    Cu camera de gat umbla cat vrei si filmeaza pana iti vine rau (desigur, nu te apuci sa filmezi unitati militare sau chestii unde sunt panouri cu “filmatul si foto interzise”), daca poti scoate din asta chestii artistice e un lucru mare si iti garantez ca nimeni intreg la cap din autoritati nu o sa iti zica nimic.
    Daca iti zice ca nu ai voie sa filmezi intrarea la Unirea si Mc donalds chemi pe loc un avocat.

  2. Adevarul ii ca tara noastra nu e chiar asa de roza cum vrea lumea sa creada…suntem in copac inca in multe domenii si ne asteptam sa ne trateze ca pe nush ce oameni superiori…Avem curve, ame tzigani, avem “bagaboante”, sunt de acord cu pititcu ne-au prezentat chiar k tinand cont…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: