7 thoughts on “D-ale lui PSD

  1. Hahahaha, super tare poza, iar cei 40.000 de mii de oameni se pare că sunt susţinători înfocaţi PSD :)) (mai ales cei cu “Băse e cool” :)) hahaha).
    Legat de PSD, toată lumea ştie că ei zic multe, mai ales în campaniile electorale. Ce putem să le facem? (înafară de metode violente=. Doar să-i compătimim. Eh,

  2. Am fost pe acolo de vreo 3 ori. la 13:50 la 15:30 si 16:30. NU AU FOST NICI 10000. Cand a inceput unu sa vbeasca la microfon a zis ca is 30000. Probabil a socotit cu aia de saptamana trecuta de la pitesti! Mai mult de 8000-9000 nu au avut, incluzand aici si angajatii de la Salubris care au facut curat dupa miting.

  3. hai dom’le lasati-ma cu astea. macar pesedeu a avut sustinatori chiar din Iasi. pe cand ai lu base sunt aceiasi care au fost si in Piata Constitutiei si la Constanta si la Craiova. care minte mai mult?

  4. nici nu stiti despre ce vb.io am fost acolo la pd shi stiu ce era acolo.au venit din toata tara sa-l sprijine pe base.cat despre psd multa UE nu le ajunge ca au furat tara asta timp de 15 ani.io am 20 de ani shi nu ma astept la un viitor pt mine ca nu este de unde e prea greu sa mai faci cva dupa 15 ani de hotie dar macar pt copii mei vreau sa aiba un viitor in aceasta tara.nu cum e acum ca atatia romani lucreaza in afara din cauza ca iliescu cu gasca lui au furat romania.rusine sa le fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.