home to blog Cumparati euro cat mai apucati

Cumparati euro cat mai apucati

3.5171 e cea mai scazuta valoare a cursului leu euro din acest an.

Pun pariu ca  luni va creste iar, pe langa asta toate bancile vor veni si vor afisa urgent ca n-au euro pentru vanzare spre public.

Si pentru ca am fost intrebat, intr-un mod oarecum normal valutele straine au tendinta de a scadea in ultima zi a saptamanii de tranzactionare. Drept urmare daca aveti de facut afaceri cu valute vinerea, puteti spera la un curs interbancar dragut.  Bineinteles chestia asta n-are de ce sa se aplice de fiecare data.

7 thoughts on “Cumparati euro cat mai apucati

  1. Cu siguranta trendul va fi descendent pe parcusrul acestei luni, vin capsunarii nu uita…in fiecare an milioanele aduse de ei scad pretul pentru euro. Deci sa mai asteptam putin..macar 1-2 sapt.

  2. Cu dobinda de 10.25% la leu, nu ma astept prea curind ca euro sa se aprecieze. Incep sa se miste speculatorii de afara.

  3. Piticule, scuza-ma ca imi permit sa comentez si eu la tine, da’ tu nu poti sa-ti vezi de ale tale? Nu stiu cu ce te ocupi, da’ lasa pe altii sa-si dea cu parerea despre valute si despre multe altele…

    “Si pentru ca am fost intrebat…”, i-auzi, te intreaba lumea ce parere ai despre cursul valutar, cand sa cumpere valuta, cand sa vanda valuta? Uau, tu esti broker ascuns cumva? Esti si pe FOREX?

    PS. Comentariu doar pentru trafic, poate ajung si eu la doi cititori pe blog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: