home to blog Cumpar afacere in Cuba

Cumpar afacere in Cuba

Acolo e bine … e cald, e soare, e frumos. Daca cumva n-am apa calda si mi-e lene sa imi fac baie in ocean, vine uraganul si ma spala el singur. Cum o fi sa stau sa produc trabucuri acolo. Nu? N-ar fi frumos?

Pai aici … ia uite … cu ciocanul …


REALITATEA.NET – Violenţă în trafic: Un pieton a fost bătut cu ciocanul în cap în mijlocul unei intersecţii – VEZI VIDEO

13 thoughts on “Cumpar afacere in Cuba

  1. Da fara cuvinte , e norocos animalul cu ciocanul putea sa de-a de unul ca el .poate nu sunt zmeu dar as fi putut sa ii scot mai multi dinti…..dar cred ca asta nu va schimba cu nimic rahatul din mentalitatea comunistilor romani dozati cu filme cu mafia din america dupa anii 90 …..decat sa ii de-a o palma mai bine sa avem legi si sa se aplice ……dai o palma platesti enorm , asa ar trebui sa fie ….oamenii se deosebesc de animale ca pot vorbi …apoi eu sunt un fost sportiv profesionist si stiu ca luptele sunt facute pentru ring si reguli …gasca aceea cu ciocanul daca ar fi sa fie si el lovit iti pot jura ca se poate pisa si el de durere teroare ….in fine inca asta e fata tarii noastre Romania , la multi le place sa fie vazuti smecheri , baieti si daca te uiti la ei multi put , mor de foame sau sunt si ignoranti cu bani care au vina lor , offff ce tara jalnica , pacat ca e si tara mea si am si eu amici in ea , dar sper ca ei sunt in banca lor pe treaba lor mai elevati decat taranii aia de la tara victime ale bauturii serele ( adica ei nu fac nimic pt ei , le place in rahatul ala sa traiasca , daca vrei sa faci ceva pt tine pleci si pe jos numai sa ajungi sa iti fie bine ) Apropo am o vorba : sunt mai multi cetateni inscrisi in documentele mediului urban dar vai de mama lor ca sunt mult mai mult sub media inteligentei si comunicarii decat cei din mediul rural ! In fine m-am intins la povesti si as vrea sa zic atat .astept un cutremur mare sa mai starpeasca din aurolacii cu harfe de smecheri din tara ……iar tie piticule nu pot sa iti urez decat noroc in ceea ce faci si sper ca tu sa fii o persoana de nota zece !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: